Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Peruna-savukalasalaatti

20 min

Peruna-savukalasalaatti on maistuva yhdistelmä pottuja, savulohta, herneitä ja papuja. Täyttävä annos sopii niin lounaaksi kuin päivälliseksikin.

27.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
perunoita (uusia, pieniä, keitettyjä)
200 g
vihreitä papuja
100 g
herneitä
300 g
lämminsavustettua kirjolohta
8
retiisiä
1/2 dl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
Sinappikastike
1/2 dl
dijoninsinappia
1-2 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 dl
rypsiöljyä

Peruna-savukalasalaatti – ohje:

  1. Tee ensin kastike. Varmista, että ainekset ovat huoneenlämpöisiä.
  2. Sekoita sinappi, sitruunamehu ja mausteet kulhossa. Lisää öljyä ensin tipoittain ja sitten ohuena nauhana koko ajan vatkaten.
  3. Halkaise perunat ja sekoita joukkoon kastike. Anna maustua.
  4. Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä 1–2 minuuttia. Kiehauta herneet. Valuta ja jäähdytä kylmällä vedellä.
  5. Paloittele kala. Viipaloi huuhdotut retiisit.
  6. Kokoa peruna-savukalasalaatti vadille.

Vinkki!

Katso myös suosituin perunasalaatin ohjeemme. Arkeen ja juhlaan sopiva herkku maistuu juuri sopivasti majoneesilta ja maustekurkulta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt