Maku

Peruna-parsakaalikeitto

45 min
3.6
1

Peruna-parsakaalikeitto

GL
KA
MU
1
3.6
Teksti Kati Pohja
Kuvat Hanna Immonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplperunaa
  • 500 gparsakaalia
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 7 dlvettä
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tltimjamia
  • 1 tlrakuunaa
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta
  • 2 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  • 3 rklvaaleaa kastikesuurustetta

Lisäksi

  • 1 dlkrutonkeja (ruis)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

Kuori ja lohko perunat. Huuhtele parsakaali ja leikkaa kukinnoiksi. Hienonna sipulit.
Kiehauta vesi ja lisää liemikuutio. Lisää kiehuvaan nesteeseen kasvikset ja mausteet. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ota kattila pois liedeltä ja soseuta keitto.
Lisää keittoon ruokakerma ja kiehauta. Jos keitto tuntuu löysältä, saosta se suuruspakkauksen ohjeen mukaan.
Koristele peruna-parsakaalikeitto ruisleipäkrutongeilla.

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä