Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Peruna-parsakaalikeitto

45 min
22.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
perunaa
500 g
parsakaalia
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
7 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
1 tl
suolaa
1 tl
timjamia
1 tl
rakuunaa
1 rkl
makeaa chilikastiketta
2 dl
ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
3 rkl
vaaleaa kastikesuurustetta
Lisäksi
1 dl
krutonkeja (ruis)

Kuori ja lohko perunat. Huuhtele parsakaali ja leikkaa kukinnoiksi. Hienonna sipulit.

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutio. Lisää kiehuvaan nesteeseen kasvikset ja mausteet. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ota kattila pois liedeltä ja soseuta keitto.

Lisää keittoon ruokakerma ja kiehauta. Jos keitto tuntuu löysältä, saosta se suuruspakkauksen ohjeen mukaan.

Koristele peruna-parsakaalikeitto ruisleipäkrutongeilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt