Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Pehmeä ja raikas

Persikkarahka – superhelppo jälkkäri arkeen tai juhla-aterian päätteeksi

20 min

Persikkarahka on raikas ja juuri sopivan makea jälkiruoka, joka valmistuu vaivattomasti. Sitruunamehu antaa sille sopivasti lisämakua.

11.4.2025
Reseptin ainekset
6 annosta
1 tlk (410 g/240 g)
persikkaviipaleita tai persikanpuolikkaita mehussa tai sokeriliemessä
1 tlk (à 2 dl)
vispi- tai kuohukermaa
2 prk (à 250 g)
maitorahkaa
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
½
sitruunan mehu
Lisäksi
mintun tai sitruunamelissan lehtiä

Persikkarahka – ohje:

  1. Valuta ja kuutioi persikat.
  2. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  3. Sekoita kermavaahtoon rahkat, sokerit, sitruunanmehu ja persikat.
  4. Jaa persikkarahka jälkiruokakulhoihin, koristele mintun tai sitruunamelissan lehdillä ja tarjoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt