


Pehmeä ja raikas
Persikkarahka – superhelppo jälkkäri arkeen tai juhla-aterian päätteeksi
20 min
Persikkarahka on raikas ja juuri sopivan makea jälkiruoka, joka valmistuu vaivattomasti. Sitruunamehu antaa sille sopivasti lisämakua.
Reseptin ainekset
6 annosta
1 tlk (410 g/240 g)
persikkaviipaleita tai persikanpuolikkaita mehussa tai sokeriliemessä
1 tlk (à 2 dl)
vispi- tai kuohukermaa
2 prk (à 250 g)
maitorahkaa
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
½
sitruunan mehu
Lisäksi
mintun tai sitruunamelissan lehtiä
Persikkarahka – ohje:
- Valuta ja kuutioi persikat.
- Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
- Sekoita kermavaahtoon rahkat, sokerit, sitruunanmehu ja persikat.
- Jaa persikkarahka jälkiruokakulhoihin, koristele mintun tai sitruunamelissan lehdillä ja tarjoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat