Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perinteinen puolukkapiirakka

1 h 5 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 30 min

Perinteinen puolukkapiirakka leivotaan murotaikinapohjaan ja tarjotaan vaniljakastikkeen kanssa. 

11.10.2009
Reseptin ainekset
6 annosta
Murotaikina
100 g
voita
1 dl
sokeria
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1 kpl
munaa
Täyte
2 dl
puolukoita
1 dl
sokeria
1 kpl
munaa

Perinteinen puolukkapiirakka – ohje:

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen voi ja kuivat aineet. Nypi seos muruiksi. Lisää muna ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Voitele ja korppujauhota piirakkavuoka. Taputtele taikina jauhotetuin sormin vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä puolukat taikinapohjan päälle.
  3. Vatkaa sokeri ja muna ilmavaksi vaahdoksi. Kun vaahto on valmis (noin 5 minuutin kuluttua), kaada se puolukoiden päälle. Pane puolukkapiirakka uunin alatasolle noin 20 minuutiksi ja sen jälkeen 10 minuutiksi ylätasolle.
  4. Tarjoa puolukkapiirakka kuohkean vaniljakastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt