Maku

Peran jälkimarinoitu lammaspaisti – yrttinen tulokas pääsiäisen juhlapöytään

14 h 10 min
GL
MU
3.17
0

Jälkimarinoitu lammaspaisti maustetaan vasta paistamisen jälkeen; ohuet, kypsät paistiviipaleet saavat ylleen maukkaan marinadin. Jälkimarinoinnin ansiosta juhlava kylmä paisti maistuu erityisen mehevälle!
Tulosta
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (25 annosta)

  • 2500 glampaanpaistia
  • 1/2 dlvoita

Marinadi

  • 3 dlruokaöljyä
  • 1 dlpunaviinietikkaa
  • 1/2 dlbalsamiviinietikkaa
  • 3 kplkesäsipulia (silputtuna)
  • 6 rklpersiljaa (silputtuna)
  • 1/2 dltuoretta oreganoa (silputtuna)
  • 1/2 dltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (silputtuna)
  • 1 rklsuolaa
  • 2 tlsokeria
  • 1 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

14 h 10 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN13 h 30 min
MITÄ PIDIT?
3.17