Valmista jauhelihakastike hienontamalla sipulit. Kuullota niitä isossa paistinpannussa tilkassa oliiviöljyä. Lisää jauheliha ja anna ruskistua.
Raasta porkkanat raasteeksi ja lisää paistinpannulle. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausta suolalla, mustapippurilla ja hiennetulla basilikalla. Anna hautua noin 10 minuttiia.
Valmista juustokastike lisäämällä kattilaan voi. Anna voin sulaa ja lisää sitten vehnäjauhot. Anna vehnäjauhojen hieman kiehua, mutta älä ruskista. Lisää maito koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon mozzarellaraaste, suola ja muskottipähkinä. Anna kastikkeen hautua hetki.
Kokoa lasagne syvälle uunipellille. Voit käyttää alla myös leivinpaperia, mutta parhaan tuloksen saa suoraan pellille tehtynä. Voitele pelti kauttaaltaan ja lisää pohjalle 1/3 jauhelihakastiketta. Lisää sitten päälle kerros lasagnelevyjä. Sitten kerros jauhelihakastiketta, juustokastiketta ja uusi kerros lasagnelevyjä. Jätä päällimäiseksi kerrokseksi vain juustokastiketta.
Ripottele päälle juustoraastetta ja paista lasagnea 30-40 minuuttia 200-asteisessa uunissa.