Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekonimunakas uunissa

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Munakas valmistuu kätevästi uunissa! Mausta uunimunakas meheväksi pekonilla ja tomaatilla.

25.11.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
sipulia
170 g
pekonia
6 kpl
munaa
1 dl
ruokakermaa
1 dl
rasvatonta maitoa
1 tl
basilikaa
1 tl
meiramia
2 kpl
tomaattia
50 g
juustoa (raasteena)

Pekonimunakas uunissa – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa pekoniviipaleet 5 osaan.
  2. Ruskista pekonit ja sipulit pannulla. Sekoita keskenään munat, kerma ja maito. Mausta kuivatuilla yrteillä.
  3. Levitä laakean uunivuoan pohjalle pekoniseos. Kaada munamaito päälle. Levitä päälle viipaloidut tomaatit ja juustoraaste.
  4. Paista pekonimunakasta 175-asteisessa uunissa keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes munamassa on hyytynyt.

Muista yrteillä maustaessasi, että 1 tl kuivattua vastaa 1–3 rkl tuoretta yrttiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt