


Pekonimunakas uunissa
40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min
Munakas valmistuu kätevästi uunissa! Mausta uunimunakas meheväksi pekonilla ja tomaatilla.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
sipulia
170 g
pekonia
6 kpl
munaa
1 dl
ruokakermaa
1 dl
rasvatonta maitoa
1 tl
basilikaa
1 tl
meiramia
2 kpl
tomaattia
50 g
juustoa (raasteena)
Pekonimunakas uunissa – ohje:
- Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa pekoniviipaleet 5 osaan.
- Ruskista pekonit ja sipulit pannulla. Sekoita keskenään munat, kerma ja maito. Mausta kuivatuilla yrteillä.
- Levitä laakean uunivuoan pohjalle pekoniseos. Kaada munamaito päälle. Levitä päälle viipaloidut tomaatit ja juustoraaste.
- Paista pekonimunakasta 175-asteisessa uunissa keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes munamassa on hyytynyt.
Muista yrteillä maustaessasi, että 1 tl kuivattua vastaa 1–3 rkl tuoretta yrttiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat