Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Dr. Sugarin Pätkis-keksit ovat todellista herkuttelua varten! Näitä suussasulavia keksejä minttusuklaan ystävä ei yksinkertaisesti pysty vastustamaan

21 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 11 min

Pätkis-keksit vievät suklaafanin kielen mennessään. Leivo kekseihin vastustamaton minttutryffelin maku upottamalla niihin reilusti Pätkis-karkkeja.

Reseptin ainekset
15 kpl
180 g
Pätkis-karkkeja
115 g
huoneenlämpöistä voita (rouhittuna)
1 dl
fariinisokeria
¾ dl
hienoa sokeria
1
muna
2 ½ dl
vehnäjauhoja
¾ dl
tummaa kaakaojauhetta
½ tl
ruokasoodaa
½ tl
vaniljasokeria
Pinnalle
Pätkis-karkkeja paloiteltuna

Pätkis-keksit valmistuvat näin:

  1. Pane uuni kuumenemaan 190 asteeseen. Rouhi ja paloittele suklaat.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit sekaisin. Lisää muna ja vaahdota kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet keskenään. Sekoita ne nopeasti vaahtoon. Varo ylisekoittamasta taikinaa, jotta kekseistä ei tule sitkeitä.
  4. Kääntele suklaarouhe nuolijalla taikinaan.
  5. Pyörittele taikinasta noin pingispallon kokoisia palloja pellille (3 × 3 cm) ja paina niitä hieman. Painele suklaapaloja keksien pinnalle.
  6. Paista 9–11 minuuttia. Anna Pätkis-keksien jäähtyä ritilällä, jotta niiden mehukkuus säilyy.

Vinkki!

Voit käyttää kekseihin myös muuta suklaata, esimerkiksi Fazerinaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt