Maku

Pastasipsit – loihdi lystikäs naposteluherkku ja rouskuttele menemään!

40 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Nyt pastaa rapeana, kiitos! Pastasipsit on helppo valmistaa: Airfryerissä eli kiertoilmakypsentimessä sipsit paahtuvat todella rapeiksi, mutta paahtaminen onnistuu myös uunissa.
KA
SO
0
0
Julkaistu: 5.1.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 250 gpastaa ((esim. fusilli tai farfalle))
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ½ dlparmesaaniraastetta
  • ¾ tlsavupaprikaa
  • ½ tlvalkosipulijauhetta
  • ½ tlsipulijauhetta
  • ripauscayennepippuria
Tulosta

Pastasipsit valmistetaan näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi (al dente).
  2. Valuta pasta ja lisää joukkoon oliiviöljy ja parmesaaniraaste sekä mausteet.
  3. Kypsennä airfryerissä 180 asteessa noin 10 minuuttia tai 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  4. Tarjoa sellaisenaan tai haluamasi dippikastikkeen kanssa. Kokeile vaikkapa ranch-dippiä!

Vinkki!

Juustoraaste antaa sipseille rapean pinnan. Muuten voit maustaa pastasipsit oman makusi mukaan.

Kommentoi »