Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tämän reseptin takia kannattaa keittää liikaa spagettia – värikäs ja maukas pastamunakas ilahduttaa lounaalla!

20 min

Pastamunakas syntyy nopeasti eilisen spagetinjämistä. Lisää munakkaaseen raikastukseksi kesä­kurpitsaa, tomaatteja ja tuoreita yrttejä. Nam!

20.9.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
keitettyä spagettia tai linguinea
1
pieni sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 tl
öljyä
½
kesäkurpitsa
5
munaa
1 dl
ruokakermaa
1 dl
tuoretta persiljaa (hienonnettuna)
1 dl
tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 rkl
dijonsinappia
100 g
voimakasta juustoa (raastettuna, esim. musta emmental tai appenzeller)
50 g
kirsikkatomaatteja, paprikarenkaita tai herkkusieniä
Lisäksi
tuoreita yrttejä

Pastamunakas – ohje:

  1. Hienonna sipulit ja kuullota ne paistinpannulla öljyssä. Viipaloi kesäkurpitsa ja lisää se sipuleiden joukkoon. Paista muutama minuutti käännellen. Kaada pasta paistinpannulle ja sekoita ainekset keskenään.
  2. Vatkaa munien rakenne haarukalla rikki ja lisää ruokakerma. Mausta yrteillä, suolalla, pippurilla ja sinapilla. Kaada muna-kermaseos pannulle muiden ainesten päälle. Raasta juusto ja puolita kirsikkatomaatit. Lisää ne pannulle.
  3. Hauduta pastamunakasta keskilämmöllä kannen alla, kunnes kananmuna hyytyy ja juusto sulaa. Viimeistele tuoreilla yrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt