Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Häh, muffineja pastasta? Yllätä herkkusuut hilpeillä pastamuffineilla – täytteeksi sujahtaa mausteista jauhelihaa

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Rigatonipastasta tehdyt muffinit täytetään jauhelihalla ja kuorrutetaan mozzarellalla. Hauskat pastamuffinit ovat oivallinen suolapala vaikkapa lastenjuhliin tai leffailtaan.

7.10.2021
Reseptin ainekset
18–20
400 g
rigatonipastaa
2 dl
parmesaania (raastettuna)
450 g
tomaattimurskaa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
4 rkl
oliiviöljyä
400 g
jauhelihaa
2 tl
fenkolinsiemeniä (hienonnettuna)
2 tl
suolaa
2 tl
kanelia
1 tl
sokeria
¼ tl
muskottia
1 tl
mustapippuria
200 g
mozzarellaa (raasteena)
tuoretta basilikaa

Pastamuffinit valmistuvat näin:

  1. Pane uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Asettele 18–20 muffinivuokaa pellille. Keitä psta lähes kypsäksi ja valuta hyvin. Kaada pasta takaisin kattilaan, nostele parmesaaniraaste ja puolet tomaattimurskasta joukkoon. Sekoita.
  2. Valmista kastike. Hienonna sipulit ja kuullota ne pannulla öljyssä. Lisää jauheliha, ruskista ja mausta suolalla, kanelilla, sokerilla, muskotilla ja pippurilla. Sekoita loput tomaattimurskasta joukkoon.
  3. Asettele pastat pystyasennossa tiivisti rinnakkain muffinivuokiin. Jaa jauhelihakastike muffineille. Ravistele vuokia niin, että kastike valuu pastojen sisälle. Kuorruta muffinit mozzarellalla. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa pastamuffinit tuoreen basilikan kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt