Tonnikalapasta – italialainen pasta tonnato maistuu myös arkena
Munaton
15 min
Tonnikalapastan hienous piilee helppoudessa ja herkullisessa maussa. Pastakastike syntyy käden käänteessä sekoittamalla, joten pastan keittoaika määrittää sen, kuinka nopeasti italialainen pasta tonnato löytyy lautaseltasi. Todellista arjen pikaruokaa!
Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta tonnikaloista öljy pois. Yhdistä keskenään tonnikala, ranskankerma, kaprikset, chiliketsuppi, ruohosipuli, sitruunamehu, pippuri ja suola ja sekoita tasaiseksi. Ohenna kastiketta pastan keitinvedellä ja sekoita sitten kastike kuuman pastan joukkoon.
Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää pastaan. Halutessasi kuumenna tonnikalapasta vielä kertaalleen.
Jaa tonnikalapasta annoksiksi ja raasta pinnalle parmesaania.