4,2(27)
Tonnikalapasta – italialainen pasta tonnato maistuu myös arkena
Munaton
15 min
Tonnikalapastan hienous piilee helppoudessa ja herkullisessa maussa. Pastakastike syntyy käden käänteessä sekoittamalla, joten pastan keittoaika määrittää sen, kuinka nopeasti italialainen pasta tonnato löytyy lautaseltasi. Todellista arjen pikaruokaa!
23.2.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Tonnikalapasta
300 gspagettia
2 prktonnikalaa öljyssä
150 granskankermaa
2 rklkapriksia
2 rklchiliketsuppia
2 rklruohosipulia silputtuna
½sitruunan mehu
¼ tlmustapippuria myllystä
½ tlsuolaa
1–2 dlpastan keitinvettä
250 gkirsikkatomaatteja
Pinnalle
2 rklparmesaanijuustoa

Tonnikalapasta valmistuu näin:

  1. Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta tonnikaloista öljy pois. Yhdistä keskenään tonnikala, ranskankerma, kaprikset, chiliketsuppi, ruohosipuli, sitruunamehu, pippuri ja suola ja sekoita tasaiseksi. Ohenna kastiketta pastan keitinvedellä ja sekoita sitten kastike kuuman pastan joukkoon.
  3. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää pastaan. Halutessasi kuumenna tonnikalapasta vielä kertaalleen.
  4. Jaa tonnikalapasta annoksiksi ja raasta pinnalle parmesaania.
4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo