Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tonnikalaspagetti – italialainen pasta tonnato maistuu myös arkena

15 min

Tonnikalaspagetin hienous piilee helppoudessa ja herkullisessa maussa. Pastakastike syntyy käden käänteessä sekoittamalla, joten spagetin keittoaika määrittää sen, kuinka nopeasti italialainen pasta tonnato löytyy lautaseltasi. Todellista arjen pikaruokaa!

23.2.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Tonnikalaspagetti
300 g
spagettia
2 prk
tonnikalaa öljyssä
150 g
ranskankermaa
2 rkl
kapriksia
2 rkl
chiliketsuppia
2 rkl
ruohosipulia silputtuna
½
sitruunan mehu
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
1–2 dl
pastan keitinvettä
250 g
kirsikkatomaatteja
Pinnalle
2 rkl
parmesaanijuustoa

Tonnikalaspagetti – ohje:

  1. Keitä spagetti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta tonnikaloista öljy pois. Yhdistä keskenään tonnikala, ranskankerma, kaprikset, chiliketsuppi, ruohosipuli, sitruunamehu, pippuri ja suola ja sekoita tasaiseksi. Ohenna kastiketta pastan keitinvedellä ja sekoita sitten kastike kuuman pastan joukkoon.
  3. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja lisää pastaan. Halutessasi kuumenna tonnikalapasta vielä kertaalleen.
  4. Jaa tonnikalaspagetti annoksiksi ja raasta pinnalle parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt