


Pasta carbonara ilman kermaa
20 min
Pasta carbonaran voi valmistaa myös ilman kermaa. Nopean ja täyttävän arkiruoan valmistaminen onnistuu perheen nuorisoltakin.
Reseptin ainekset
3 annosta
170 g
pekonia
2 kpl
kananmunia
1 kpl
keltuainen
50 g
parmesaania
1 kpl
sipulia
0,5 tl
mustaapippuria
250 g
spagettia
0,5 dl
persilijaa
Lisäksi
Keitinvettä 1,5 litraa, suolaa sekä oliiviöljyä
Pasta carbonara ilman kermaa – ohje:
- Keitä spagetti ohjeen mukaan puolessatoista litrassa vettä, lisää keitinveden joukkoon ripaus suolaa, valuta valmis pasta.
- Silppua sipuli ja pekoni. Paista pannulla oliiviöljyssä sopivat rapeiksi.
- Sekoita keskenään munat ja juustoraaste.
- Lisää valutettu pasta pannulle sipulien ja pekonien kanssa. Kaada joukkoon munaseos, sammuta levy ja sekoita sekaisin.
- Lisää mausteet ja yrtit. Ripauta tarvittaessa joukkoon hiukan suolaa.
- Jos haluat kermaisen pastan, lisää 2 dl kermaa munaseokseen ennen spagettiin lisäämistä.
Vai kokeilisitko sittenkin perinteistä ohjetta? Katso täältä suosittu pasta carbonaran resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat