Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pasta carbonara ilman kermaa

20 min

Pasta carbonaran voi valmistaa myös ilman kermaa. Nopean ja täyttävän arkiruoan valmistaminen onnistuu perheen nuorisoltakin.

Reseptin ainekset
3 annosta
170 g
pekonia
2 kpl
kananmunia
1 kpl
keltuainen
50 g
parmesaania
1 kpl
sipulia
0,5 tl
mustaapippuria
250 g
spagettia
0,5 dl
persilijaa
Lisäksi
Keitinvettä 1,5 litraa, suolaa sekä oliiviöljyä

Pasta carbonara ilman kermaa – ohje:

  1. Keitä spagetti ohjeen mukaan puolessatoista litrassa vettä, lisää keitinveden joukkoon ripaus suolaa, valuta valmis pasta.
  2. Silppua sipuli ja pekoni. Paista pannulla oliiviöljyssä sopivat rapeiksi.
  3. Sekoita keskenään munat ja juustoraaste.
  4. Lisää valutettu pasta pannulle sipulien ja pekonien kanssa. Kaada joukkoon munaseos, sammuta levy ja sekoita sekaisin.
  5. Lisää mausteet ja yrtit. Ripauta tarvittaessa joukkoon hiukan suolaa.
  6. Jos haluat kermaisen pastan, lisää 2 dl kermaa munaseokseen ennen spagettiin lisäämistä. 

Vai kokeilisitko sittenkin perinteistä ohjetta? Katso täältä suosittu pasta carbonaran resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt