Maku

Pasta carbonara ilman kermaa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Nopea ja täyttävä herkullinen kesäruoka, jonka valmistaminen onnistuu myös perheen nuorisolta.
4.4
0
Julkaistu: 14.6.2017


Ainekset (3 annosta)

  • 170 gpekonia
  • 2 kplkananmunia
  • 1 kplkeltuainen
  • 50 gparmesaania
  • 1 kplsipulia
  • 0,5 tlmustaapippuria
  • 250 gspagettia
  • 0,5 dlpersilijaa

Lisäksi

  • Keitinvettä 1,5 litraa, suolaa sekä oliiviöljyä
Tulosta

Keitä spagetti ohjeen mukaan puolessatoista litrassa vettä, lisää keitinveden joukkoon ripaus suolaa, valuta valmis pasta. Silppua sipuli ja pekoni. Paista pannulla oliiviöljyssä sopivat rapeiksi. Sekoita keskenään munat ja juustoraaste. Lisää valutettu pasta pannulle sipulien ja pekonien kanssa, kaada joukkoon munaseos, sammuta levy ja sekoita sekaisin, lisää mausteet ja yrtit. Ripauta tarvittaessa joukkoon hiukan suolaa. Jos haluat kermaisen pastan, lisää 2 dl kermaa munaseokseen ennen spagettiin lisäämistä. 

Kommentoi »