4,4(20)
Pasta carbonara ilman kermaa
20 min
Pasta carbonaran voi valmistaa myös ilman kermaa. Nopean ja täyttävän arkiruoan valmistaminen onnistuu perheen nuorisoltakin.
Reseptin ainekset
3 annosta
170 gpekonia
2 kplkananmunia
1 kplkeltuainen
50 gparmesaania
1 kplsipulia
0,5 tlmustaapippuria
250 gspagettia
0,5 dlpersilijaa
Lisäksi
Keitinvettä 1,5 litraa, suolaa sekä oliiviöljyä

Pasta carbonara ilman kermaa – ohje:

  1. Keitä spagetti ohjeen mukaan puolessatoista litrassa vettä, lisää keitinveden joukkoon ripaus suolaa, valuta valmis pasta.
  2. Silppua sipuli ja pekoni. Paista pannulla oliiviöljyssä sopivat rapeiksi.
  3. Sekoita keskenään munat ja juustoraaste.
  4. Lisää valutettu pasta pannulle sipulien ja pekonien kanssa. Kaada joukkoon munaseos, sammuta levy ja sekoita sekaisin.
  5. Lisää mausteet ja yrtit. Ripauta tarvittaessa joukkoon hiukan suolaa.
  6. Jos haluat kermaisen pastan, lisää 2 dl kermaa munaseokseen ennen spagettiin lisäämistä. 

Vai kokeilisitko sittenkin perinteistä ohjetta? Katso täältä suosittu pasta carbonaran resepti!

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo