Pasta carbonara ilman kermaa
20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen
Pasta carbonaran voi valmistaa myös ilman kermaa. Nopean ja täyttävän arkiruoan valmistaminen onnistuu perheen nuorisoltakin.

Reseptin ainekset 3 annosta
170 gpekonia
2 kplkananmunia
1 kplkeltuainen
50 gparmesaania
1 kplsipulia
0,5 tlmustaapippuria
250 gspagettia
0,5 dlpersilijaa
Lisäksi
Keitinvettä 1,5 litraa, suolaa sekä oliiviöljyä
Pasta carbonara ilman kermaa – ohje:
- Keitä spagetti ohjeen mukaan puolessatoista litrassa vettä, lisää keitinveden joukkoon ripaus suolaa, valuta valmis pasta.
- Silppua sipuli ja pekoni. Paista pannulla oliiviöljyssä sopivat rapeiksi.
- Sekoita keskenään munat ja juustoraaste.
- Lisää valutettu pasta pannulle sipulien ja pekonien kanssa. Kaada joukkoon munaseos, sammuta levy ja sekoita sekaisin.
- Lisää mausteet ja yrtit. Ripauta tarvittaessa joukkoon hiukan suolaa.
- Jos haluat kermaisen pastan, lisää 2 dl kermaa munaseokseen ennen spagettiin lisäämistä.
Vai kokeilisitko sittenkin perinteistä ohjetta? Katso täältä suosittu pasta carbonaran resepti!