Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nopea parsapiirakka valmistaikinasta

50 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 35 min

Tämä herkullinen parsapiirakka syntyy vikkelästi, jos käytät valmistaikinaa.

17.3.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
n. 400 g
valmista piirakkataikinaa
2 prk
maustamatonta tuorejuustoa (à 200 g)
1
kananmuna
1 rkl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
1
sitruunan kuori
1 dl
tuoretta ruohosipulia
450 g
parsaa
1 rkl
oliiviöljyä
mustapippuria

Nopea parsapiirakka – ohje:

  1. Taputtele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita keskenään tuorejuusto, kananmuna, vehnäjauhot sekä suola.
  3. Pese ja raasta sitruunan kuori ja hienonna ruohosipuli. Lisää ne tuorejuustoseokseen. Kaada täyte pohjan päälle.
  4. Leikkaa parsoista kovat päät. Asettele parsat täytteen päälle, puolet toiseen suuntaan ja puolet toiseen. Ripottele parsapiirakan pintaan mustapippuria.
  5. Paista parsapiirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla 30–35 minuuttia, kunnes pinta saa väriä. Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt