Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsakaali-kookoskeitto – aasialaishenkinen vihreä soppa kätkee sisäänsä parsakaalia ja pinaattia

40 min

Parsakaali-kookoskeitto maustetaan aasialaisittain currytahnalla ja korianterilla. Kookosmaito pehmentää vihreän currytahnan potkua. Paahdetut kookoslastut viimeistelevät keiton tarjoilukuntoon.

29.2.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Keitot
400 g
parsakaalia
65 g
tuoretta pinaattia
2
kevätsipulia
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
vihreää currytahnaa
7 dl
vettä
1 rku
korianteria hienonnettuna
Kookosmaitoseos
400 ml
kookosmaitoa
2 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Päälle
1 rkl
pinaatinlehtiä
1 rkl
paahdettuja kookoslastuja
1 rkl
korianteria
1 rkl
versoja

Parsakaali-kookoskeitto valmistetaan näin:

  1. Paloittele parsakaali. Hienonna pinaatti ja kevätsipulit.
  2. Kuumenna öljy ja currytahna kattilassa. Lisää parsakaalit, pinaatit ja sipulit. Kääntele hetken ajan.
  3. Lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Lisää korianterit ja soseuta keitto.
  4. Sekoita kookosmaito tasaiseksi ja vatkaa vehnäjauhot sekaan.
  5. Laita kattila takaisin liedelle ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Lisää kookosmaitoseos ohuena nauhana keiton joukkoon. Keitä hiljalleen muutaman minuutin ajan, kunnes keitto paksunee.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoa keitto pinaatinlehtien, paahdettujen kookoslastujen, korianterin ja versojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt