Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsakaali-juustomakaroni – hieman vihreämpi (mutta silti ihanan juustoinen) versio klassisesta lohturuoasta

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Parsakaali-juustomakaronissa klassinen mac and cheese saa vihreän raikastuksen yrteistä ja parsakaalista. Cheddarista ja parmesaanista valmistettu juustokastike ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

13.1.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Parsakaali-juustomakaroni
1
keskikokoinen parsakaali
350 g
kuviopastaa
1
valkosipulinkynsi
4 rkl
voita
3 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
täysmaitoa
2 tl
dijonsinappia
2 tl
raastettua sitruunankuorta
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
250 g
kypsytettyä cheddaria raastettuna
100 g
parmesaania raastettuna
3 rkl
panko- tai korppujauhoja
Viimeistely
tuoreyrttiä esimerkiksi basilikaa

Parsakaali-juustomakaroni valmistetaan näin:

  1. Irrota parsakaali nupuiksi. Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä parsakaalin kanssa 2 minuuttia vähemmän kuin pastapaketin keitto-ohje neuvoo.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota sitä pannulla voissa muutama minuutti. Lisää jauhot ja sekoittele niitä muutama minuutti. Kaada maito pannulle ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Keitä kastiketta 5 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes se paksuuntuu. Mausta sinapilla, sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla.
  3. Ota kattila liedeltä. Lisää joukkoon raastettu cheddar ja puolet raastetusta parmesaanista.
  4. Sekoita kastike, keitetty pasta ja parsakaalit. Laita seos uunivuokaan. Ripottele päälle loppu parmesaani ja pankojauhot.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Viimeistele tuoreyrtillä esimerkiksi basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt