Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parmesaani-tattipasta – makuelämys, joka vie ajatukset Italiaan

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Parmesaani-tattipasta on täyteläinen, aidosti italialaistyylinen pastaherkku. Kermaisa kastike kruunataan tuoreilla yrteillä sekä tietenkin tateilla!

31.12.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
Parmesaani-tattipasta
100 g
herkkutatteja (kuivattuja, viipaloituna)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3
kevätsipulia
400 g
spagettia
1 tl
rosmariinia
1 rkl
voita
2 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
1/4 dl
tuoretta basilikaa (silputtuna)
1/4 dl
tuoretta timjamia (silputtuna)
2 dl
ruokakermaa
3/4 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Päälle
1 dl
parmesaanijuustoa (lastuina)

Parmesaani-tattipasta – ohje:

  1. Pane kuivatut sienet likoamaan kylmään veteen puoleksi tunniksi.
  2. Halkaise ja kuori sipuli. Leikkaa puolikkaat ohuiksi lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Silppua huuhdellut kevätsipulit. Keitä spagetti suolalla ja rosmariinilla maustetussa vedessä kypsäksi niin, että pastaan jää purutuntumaa.
  3. Kuumenna voi ja öljy paistokasarissa. Lisää pannulle sipulit sekä kuiviksi puserretut tatit. Kääntele hetki ja mausta. Lisää joukkoon kerma sekä parmesaaniraaste ja anna kiehua, kunnes kastike sakenee.
  4. Valuta pasta, kääntele tattikastike joukkoon ja tarjoa lisänä vastahöylättyjä parmesaanilastuja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt