Kotivinkki

Paras karviaishillo

40 min
3.6
0

Paras karviaishillo

Mielettömän hyvän karviaishillon saat, kun keität kirpeitä marjoja kookoskermassa. Ripaus kardemummaa tekee hillosta täydellisen pullanpäällyshillon.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (Noin 1 ½ l hilloa )

  • 1 kgkarviaisia (noin 2 l)
  • 2 dlkookoskermaa
  • 500 ghillosokeria
  • ½–1 tlkardemummaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

1. Puhdista marjat kattilaan. Lisää kookoskerma ja keitä karviaiset höyryäviksi.
 

2. Lisää joukkoon hillosokeri koko ajan sekoittaen. Mausta seos kardemummalla. Keitä kookos-karviaishilloa välillä sekoittaen noin 15 minuuttia. Aja seos halutessasi tasaiseksi sauvasekoittimella.
 

3. Kuori mahdollinen vaahto hillon pinnalta. Purkita kuuma karviaishillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje purkit heti puhtailla kansilla.
 

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä