


Paras karviaishillo
40 min
Mielettömän hyvän karviaishillon saat, kun keität kirpeitä marjoja kookoskermassa. Ripaus kardemummaa tekee hillosta täydellisen pullanpäällyshillon.
Reseptin ainekset
Noin 1 ½ l hilloa
1 kg
karviaisia (noin 2 l)
2 dl
kookoskermaa
500 g
hillosokeria
½–1 tl
kardemummaa
Paras karviaishillo – ohje:
- Puhdista marjat kattilaan. Lisää kookoskerma ja keitä karviaiset höyryäviksi.
- Lisää joukkoon hillosokeri koko ajan sekoittaen. Mausta seos kardemummalla. Keitä kookos-karviaishilloa välillä sekoittaen noin 15 minuuttia. Aja seos halutessasi tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Kuori mahdollinen vaahto hillon pinnalta. Purkita kuuma karviaishillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje purkit heti puhtailla kansilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat