Kotivinkki

Paras karviaishillo

40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
Mielettömän hyvän karviaishillon saat, kun keität kirpeitä marjoja kookoskermassa. Ripaus kardemummaa tekee hillosta täydellisen pullanpäällyshillon.
3.8
1
Julkaistu: 16.6.2016


Ainekset (Noin 1 ½ l hilloa )

  • 1 kgkarviaisia (noin 2 l)
  • 2 dlkookoskermaa
  • 500 ghillosokeria
  • ½–1 tlkardemummaa
Tulosta

1. Puhdista marjat kattilaan. Lisää kookoskerma ja keitä karviaiset höyryäviksi.  

2. Lisää joukkoon hillosokeri koko ajan sekoittaen. Mausta seos kardemummalla. Keitä kookos-karviaishilloa välillä sekoittaen noin 15 minuuttia. Aja seos halutessasi tasaiseksi sauvasekoittimella.  

3. Kuori mahdollinen vaahto hillon pinnalta. Purkita kuuma karviaishillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje purkit heti puhtailla kansilla.  

1 kommentti