Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää psyllium ja anna turvota 10 minuuttia.
Sekoita joukkoon muna, sokeri, mausteet, pehmeä voi ja riisijauhot. Lisää joukkoon gluteenitonta jauhoseosta desi kerrallaan samalla sähkövatkaimella sekoittaen. Anna vatkaimen pyöriä vielä hetki jauhojen lisäämisen jälkeen. Öljyä kätesi ja pyöritä taikinasta noin 20 pullaa. Nosta ne leivinpaperin päälle pellille. Peitä pullat liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
Valmista gluteenittomien pullien kohotessa täyte sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
Paina kohonneisiin pulliin halkaisijaltaan 5-senttisen lasin pohjalla syvennykset. Kasta pohjaa tarvittaessa gluteenittomaan jauhoseokseen, niin taikina ei tartu lasiin. Voitele pullan reunat munalla ja lusikoi täyte syvennyksiin. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes gluteenittomat pullat saavat kauniin värin.