


Lämmittävä soppa
Papuminestrone on papuintoilijoiden Viivin ja Lillin lounasbravuuri – helppo keitto viimeistellään juustolla
20 min
Valmiiksi kypsennetyistä pavuista valmistuu helposti nopea lounassoppa. Reseptin kehittäneet Lilli Munck ja Viivi Valo pyörittävät luovaa ruokatoimistoa Pidot Productionsia. Ota talteen herkullinen arkiresepti!
Miten voi simppeli papusoppa olla näin maukasta? Lilli Munckin ja Viivi Valon papuminestronen salaisuus piilee herkullisessa parmesaaniliemessä, jossa pavut keitetään ennen minestronen valmistusta.
Katso täältä parmesaaniliemessä keitettyjen papujen resepti. Pavut voi valmistaa hyvissä ajoin ja pakastaa kiireisten päivien varalle! Kun olet keittänyt pavut, papuminestrone valmistuu parissakymmenessä minuutissa.
Reseptin ainekset
2 annosta
7 dl
papuja liemineen (3 dl papuja ja 4 dl lientä)
200 g
kurpitsaa
50 g
mustakaalia
100 g
pastaa
suolaa
mustapippuria
Lisäksi
parmesaania
oliiviöljyä
Papuminestrone – ohje:
- Kuumenna pavut liemineen kattilassa.
- Kuori ja kuutioi kurpitsa parin sentin kuutioiksi. Lisää kurpitsakuutiot ja pasta papujen joukkoon.
- Keitä, kunnes pasta on al dente. Lisää tarvittaessa hiukan vettä.
- Poista mustakaalista keskiruoti ja suikaloi kaali veitsellä. Lisää papusoppaan mustakaalisuikaleet ja kiehauta.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa parmesaanin ja oliiviöljyn kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat