


Papu-pestopasta – genovalainen klassikko eli trofie al pesto
20 min
Papu-pestopastassa maistuvat peston lisäksi myös vihreät pavut ja peruna. Genovalainen klassikko valmistuu vain 20 minuutissa – tätä kannattaa kokeilla!
Reseptin ainekset
4 annosta
1
Rosamunda-peruna
200 g
trofie- tai spiraalipastaa
1 ps (200 g)
vihreitä papuja (pakaste)
1 prk (190 g)
pestokastiketta
½ dl
keitinvettä
2 dl
parmesaania raastettuna
½ tl
mustapippuria
Papu-pestopasta valmistuu näin:
- Kuori ja kuutioi peruna. Kiehauta 6 dl vettä korkeareunaisessa paistinpannussa.
- Lisää perunat ja keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää pasta ja keitä 5 minuuttia. Lisää pavut ja jatka vielä 3–4 minuuttia, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
- Kaada pesto kulhoon ja lisää sekaan ½ desiä keitinvettä.
- Kaada pastaseos lävikköön ja siitä kulhoon peston joukkoon. Lisää parmesaaniraaste ja nostele pasta sekaisin. Viimeistele mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat