Maku

Papu-pestopasta – genovalainen klassikko eli trofie al pesto

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Papu-pestopastassa maistuvat peston lisäksi myös vihreät pavut ja peruna. Genovalainen klassikko valmistuu vain 20 minuutissa – tätä kannattaa kokeilla!
KA
MU
0
0
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

  • 1 Rosamunda-peruna
  • 200 gtrofie- tai spiraalipastaa
  • 1 ps (200 g)vihreitä papuja (pakaste)
  • 1 prk (190 g)pestokastiketta
  • ½ dlkeitinvettä
  • 2 dlparmesaania raastettuna
  • ½ tlmustapippuria
Tulosta

Papu-pestopasta valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi peruna. Kiehauta 6 dl vettä korkeareunaisessa paistinpannussa.
  2. Lisää perunat ja keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää pasta ja keitä 5 minuuttia. Lisää pavut ja jatka vielä 3–4 minuuttia, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
  3. Kaada pesto kulhoon ja lisää sekaan ½ desiä keitinvettä.
  4. Kaada pastaseos lävikköön ja siitä kulhoon peston joukkoon. Lisää parmesaaniraaste ja nostele pasta sekaisin. Viimeistele mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »