0(0)
Papu-pestopasta – genovalainen klassikko eli trofie al pesto
Kasvis
Munaton
20 min
Papu-pestopastassa maistuvat peston lisäksi myös vihreät pavut ja peruna. Genovalainen klassikko valmistuu vain 20 minuutissa – tätä kannattaa kokeilla!
Julkaistu 20.7.2018
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 Rosamunda-peruna
200 gtrofie- tai spiraalipastaa
1 ps (200 g)vihreitä papuja (pakaste)
1 prk (190 g)pestokastiketta
½ dlkeitinvettä
2 dlparmesaania raastettuna
½ tlmustapippuria

Papu-pestopasta valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi peruna. Kiehauta 6 dl vettä korkeareunaisessa paistinpannussa.
  2. Lisää perunat ja keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää pasta ja keitä 5 minuuttia. Lisää pavut ja jatka vielä 3–4 minuuttia, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
  3. Kaada pesto kulhoon ja lisää sekaan ½ desiä keitinvettä.
  4. Kaada pastaseos lävikköön ja siitä kulhoon peston joukkoon. Lisää parmesaaniraaste ja nostele pasta sekaisin. Viimeistele mustapippurilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.