Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papu-pestopasta – genovalainen klassikko eli trofie al pesto

20 min

Papu-pestopastassa maistuvat peston lisäksi myös vihreät pavut ja peruna. Genovalainen klassikko valmistuu vain 20 minuutissa – tätä kannattaa kokeilla!

20.7.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
1
Rosamunda-peruna
200 g
trofie- tai spiraalipastaa
1 ps (200 g)
vihreitä papuja (pakaste)
1 prk (190 g)
pestokastiketta
½ dl
keitinvettä
2 dl
parmesaania raastettuna
½ tl
mustapippuria

Papu-pestopasta valmistuu näin:

  1. Kuori ja kuutioi peruna. Kiehauta 6 dl vettä korkeareunaisessa paistinpannussa.
  2. Lisää perunat ja keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää pasta ja keitä 5 minuuttia. Lisää pavut ja jatka vielä 3–4 minuuttia, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
  3. Kaada pesto kulhoon ja lisää sekaan ½ desiä keitinvettä.
  4. Kaada pastaseos lävikköön ja siitä kulhoon peston joukkoon. Lisää parmesaaniraaste ja nostele pasta sekaisin. Viimeistele mustapippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt