Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pirteämpi spagetti! Paprikapasta saa syvän makunsa paahdetuista paprikoista ja cashewpähkinöistä

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Paprikapasta on arjen piristäjä, jonka salaisuus on paahdetuissa paprikoissa. Soseuta paprikat ja cashewpähkinät herkulliseksi, vegaaniseksi kastikkeeksi pastalle ja ripottele sekaan vielä aurinkokuivattuja tomaatteja. Jos on oikein kiire, oikaise käyttämällä säilykepaprikoita!

15.3.2021
Reseptin ainekset
3 annosta
2
punaista paprikaa
100 g
cashewpähkinöitä
1
valkosipulinkynsi
½
chili
½ tl
suolaa
Lisäksi
250 g
pastaa (esimerkiksi spagettia)
50 g
aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
½ rku
persiljaa

Paprikapasta valmistuu näin:

  1. Leikkaa paprikat neljään osaan ja poista kara sekä siemenet. Pane paprikat uuni­pellille (ilman leivinpaperia) kuori ylöspäin ja paahda niitä 250-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes paprikoiden pinta on hieman palanut. Pane paahdetut paprikat muovipussiin, jotta niistä irtoaa kuori.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Paahda pähkinät kuivalla paistinpannulla.
  4. Kuori paprikat ja pane ne tehosekoittimeen. Hienonna chili ja valkosipulinkynsi. Lisää 3/4 paahdetuista pähkinöistä, chili ja valkosipuli tehosekoittimeen, soseuta tasaiseksi ja mausta suolalla.
  5. Valuta kirsikkatomaatit. Sekoita paprikatahna pastan joukkoon ja jaa se annoksiksi. Ripottele loput paahdetuista pähkinöistä ja kirsikkatomaatit pastan päälle. Viimeistele annokset tuoreella persiljalla.

Vinkki!

Oikaise korvaamalla paahdetut paprikat 200 grammalla valmiiksi paahdettuja säilykepaprikoita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt