Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paprikainen sweet chili -kaalilaatikko

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Paprikainen sweet chili -kaalilaatikko on yksi Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin parhaista reseptikokeilujen tuloksista. Kaalilaatikko maustetaan suippopaprikalla, sweet chili -kastikkeella ja vaahterasiirapilla. Ja siinä onkin paljon enemmän jujua kuin perinteisessä versiossa.

2.5.2016
Reseptin ainekset
10 annosta
3 kg
kaalia
3 rkl
voita
4
suippopaprikaa
2-3
sipulia
800 g
sika-nautajauhelihaa
9 dl
vettä
1 1/2 dl
sweet chili -kastiketta
1/2 tl
mustaapippuria
3 rkl
vaahterasiirappia
2
lihaliemikuutiota
Vuokiin
2 rkl
rypsiöljyä

Paprikainen sweet chili -kaalilaatikko – ohje:

  1. Leikkaa kaali suikaleiksi. Kuumenna paistokasarissa voita ja paista kaalit pehmeiksi.
  2. Kaada kaalit kahteen kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.
  3. Pilko paprikat ja poista siemenet. Silppua sipulit. Kuullota kasvikset öljyssä. Jaa paprika-sipuliseos vuokiin kaalin seuraksi.
  4. Pyyhkäise pannu ja ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Mittaa pannulle vesi, sweet chili -kastike, pippuri ja siirappi. Murustele liemikuutiot joukkoon. Kiehauta seos ja jaa liemi molempiin vuokiin.
  5. Sekoita ainekset vuoissa. Paista laatikoita kiertoilmauunissa 180 asteessa 45–60 minuuttia.

Vinkki!

Maistuisiko sittenkin perinteinen versio? Ota talteen suosituin kaalilaatikko-ohjeemme!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt