Maku

Pannacotta ja tyrnihyytelö

2 h 25 min
2.7
0

Pannacotta ja tyrnihyytelö

MU
0
2.7
Tyrnihyytelö on ihanan kirpeä pannacotan piristäjä! Raikas jälkiruoka kruunaa juhla-aterian ja valmistuu kätevästi etukäteen.
Teksti Maarit Cederbeg, Caroline Gullström
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

Pannacotta

  • 2 1/2 kplliivatelehteä
  • 4 dlkuohukermaa
  • 3/4 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria

Tyrnihyytelö

  • 1 1/2 kplliivatelehteä
  • 2 dltyrnimehua

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h

Pane pannacotan liivatelehdet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi. Kiehauta sillä aikaa kerma ja sokerit kattilassa.

Puristele liivatelehdistä vesi ja liuota liivatteet kuumaan kermaseokseen. Jaa seos kuuteen pieneen annoskulhoon ja nosta pannacotat jääkaappiin hyytymään.

Pane tyrnihyytelön liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Lämmitä tyrnimehu, puristele liivatelehdistä ylämääräinen vesi pois ja liuota liivatteet mehuun. Nosta tyrnihyytelöseos jääkaappiin.

Lusikoi pehmeähköä tyrnihyytelöä pannacottien pinnalle ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
2.7
Katso myös nämä