


Tyrnihyytelöllä aateloitu pannacotta
2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
Tyrnihyytelö on ihanan kirpeä pannacotan piristäjä! Raikas jälkiruoka kruunaa juhla-aterian ja valmistuu kätevästi etukäteen.
Reseptin ainekset
6 annosta
Pannacotta
2 1/2 kpl
liivatelehteä
4 dl
kuohukermaa
3/4 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Tyrnihyytelö
1 1/2 kpl
liivatelehteä
2 dl
tyrnimehua
Tyrnihyytelöllä maustettu pannacotta – ohje:
- Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi. Kiehauta sillä aikaa kerma ja sokerit kattilassa.
- Puristele liivatelehdistä vesi ja liuota liivatteet kuumaan kermaseokseen. Jaa seos kuuteen pieneen annoskulhoon ja nosta pannacotat jääkaappiin hyytymään.
- Pane tyrnihyytelön liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Lämmitä tyrnimehu, puristele liivatelehdistä ylämääräinen vesi pois ja liuota liivatteet mehuun. Nosta tyrnihyytelöseos jääkaappiin.
- Lusikoi pehmeähköä tyrnihyytelöä pannacottien pinnalle ennen tarjoilua.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat