Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tyrnihyytelöllä aateloitu pannacotta

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min

Tyrnihyytelö on ihanan kirpeä pannacotan piristäjä! Raikas jälkiruoka kruunaa juhla-aterian ja valmistuu kätevästi etukäteen.

Reseptin ainekset
6 annosta
Pannacotta
2 1/2 kpl
liivatelehteä
4 dl
kuohukermaa
3/4 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Tyrnihyytelö
1 1/2 kpl
liivatelehteä
2 dl
tyrnimehua

Tyrnihyytelöllä maustettu pannacotta – ohje:

  1. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi. Kiehauta sillä aikaa kerma ja sokerit kattilassa.
  2. Puristele liivatelehdistä vesi ja liuota liivatteet kuumaan kermaseokseen. Jaa seos kuuteen pieneen annoskulhoon ja nosta pannacotat jääkaappiin hyytymään.
  3. Pane tyrnihyytelön liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Lämmitä tyrnimehu, puristele liivatelehdistä ylämääräinen vesi pois ja liuota liivatteet mehuun. Nosta tyrnihyytelöseos jääkaappiin.
  4. Lusikoi pehmeähköä tyrnihyytelöä pannacottien pinnalle ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt