Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pannacotta ja granaattiomena-valkoviinisiirappi

Vaniljaiset pannacottavanukkaat syntyvät helposti, ja ne voi tehdä kätevästi etukäteen odottamaan syöjiään jääkaappiin. Tee vanukkaan kanssa tarjoiltavaksi valkoviinisiirappia, jossa on ihania granaattiomenaisia sattumia.

20.11.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
Pannacotta
2 1/2 kpl
liivatelehteä
5 dl
kuohukermaa
1/2 dl
sokeria
1 kpl
vaniljatanko
Siirappi
3 dl
valkoviiniä
3 rkl
sokeria
1 kpl
granaattiomena

Kirpsakka pannacotta-jälkiruoka – ohje:

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen lautaselle.
  2. Kaada kattilaan kerma ja sokeri. Viillä vaniljatanko auki pitkittäissuunnassa veitsellä ja laita kattilaan.  
  3. Kuumenna keskilämmöllä kiehuvaksi, ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja ota pois vaniljatanko.
  4. Purista liivatelehdet kuiviksi ja vatkaa kuuman nesteen joukkoon. Kaada seos annosvuokiin.
  5. Anna pannacottan hyytyä 4 tuntia tai yön yli jääkaapissa.
  6. Kuumenna pienessä kattilassa valkoviini. Lisää joukkoon sokeri. Anna kiehua kunnes seos on tiivistynyt puoleen (1 1/2 dl). Anna jäähtyä.
  7. Halkaise granaattiomena ja poista siemenet. Lisää siemenet jäähtyneeseen valkoviinisiirappiin. Tarjoile pannacottan kanssa.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pannacotan resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt