Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paneroidut haukisipsit

40 min
1.12.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
1000 g
haukea (fileenä, nahaton)
3 kpl
munaa
Leivitykseen
1/2 dl
mausteseosta (taco)
1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
ruisjauhoja
1/2 tl
suolaa
Paistamiseen
2 rkl
ruokaöljyä
2 rkl
voita

Leikkaa haukifileestä hyvin ohuita viipaleita graavilohen tapaan. Taputtele viipaleet ohuiksi kämmenellä.

Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Valmista toiseen kulhoon leivitysseos ja mausta se suolalla. Upota haukiviipale ensin munaseokseen ja pyörittele se sitten leivitysseoksessa.

Paista koesipsi pannulla runsaassa voin ja öljyn sekoituksessa. Maista ja lisää suolaa, jos on tarvis.

Paista loput sipsit kovalla lämmöllä runsaassa voin ja öljyn sekoituksessa. Paistoaika on vain muutama kymmenen sekuntia per puoli.

Nosta valmiit huakisipsit talouspaperin päälle, jolloin paperi imee niistä liiat rasvat pois.

Tarjoa paneroidut haukisipsit haaleina tai kylminä dippikastikkeiden ja oluen kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt