Maku

Palsternakkarisotto ja parilasiika

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
MU
GL
5
0
Julkaistu: 7.1.2007


Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplpalsternakkaa
  • 2 kplsalottisipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 1/2 dlrisottoriisiä
  • 7 dlkasvislientä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 100 gtuorejuustoa

Lisäksi

  • 600 gsiikaa (fileinä)
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1/4 tlsuolaa

Koristeluun

  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
Tulosta

Kuutioi kuoritut palsternakat ja silppua kuoritut salottisipulit.

Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä siinä sipulisilppu. Lisää palsternakkakuutiot ja riisit, anna kuullottua 2 minuuttia. Valuta kiehuvaksi kuumennettu liemi joukkoon vähitellen. Anna kypsyä miedolla lämmöllä hiljaa poristen noin 20 minuuttia.

Lisää mausteet ja tuorejuusto palsternakkarisottoon.

Tarjoa palsternakkarisotto pariloidun siian kanssa. Sipaise siikafileet öljyllä ja pariloi ne kuumassa parilassa tai pannussa kypsiksi. Mausta suolalla.

Kommentoi »