


Palsternakkarisotto ja parilasiika
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
palsternakkaa
2 kpl
salottisipulia
1 rkl
rypsiöljyä
2 1/2 dl
risottoriisiä
7 dl
kasvislientä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
100 g
tuorejuustoa
Lisäksi
600 g
siikaa (fileinä)
1/2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
Koristeluun
1 tl
sitruunankuoriraastetta
Kuutioi kuoritut palsternakat ja silppua kuoritut salottisipulit.
Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä siinä sipulisilppu. Lisää palsternakkakuutiot ja riisit, anna kuullottua 2 minuuttia. Valuta kiehuvaksi kuumennettu liemi joukkoon vähitellen. Anna kypsyä miedolla lämmöllä hiljaa poristen noin 20 minuuttia.
Lisää mausteet ja tuorejuusto palsternakkarisottoon.
Tarjoa palsternakkarisotto pariloidun siian kanssa. Sipaise siikafileet öljyllä ja pariloi ne kuumassa parilassa tai pannussa kypsiksi. Mausta suolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat