4,8(4)
Palsternakkarisotto ja parilasiika
Munaton
Gluteeniton
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Julkaistu 7.1.2007
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kplpalsternakkaa
2 kplsalottisipulia
1 rklrypsiöljyä
2 1/2 dlrisottoriisiä
7 dlkasvislientä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
100 gtuorejuustoa
Lisäksi
600 gsiikaa (fileinä)
1/2 rklrypsiöljyä
1/4 tlsuolaa
Koristeluun
1 tlsitruunankuoriraastetta

Kuutioi kuoritut palsternakat ja silppua kuoritut salottisipulit.

Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä siinä sipulisilppu. Lisää palsternakkakuutiot ja riisit, anna kuullottua 2 minuuttia. Valuta kiehuvaksi kuumennettu liemi joukkoon vähitellen. Anna kypsyä miedolla lämmöllä hiljaa poristen noin 20 minuuttia.

Lisää mausteet ja tuorejuusto palsternakkarisottoon.

Tarjoa palsternakkarisotto pariloidun siian kanssa. Sipaise siikafileet öljyllä ja pariloi ne kuumassa parilassa tai pannussa kypsiksi. Mausta suolalla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.