


Pirteä pirskahdus lasissa
Paloma-mocktail – verigreipin terästämä jääsohjojuoma raikkaiden makujen ystävälle
3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min
Klassinen Paloma-cocktail terästetään tequilalla, mutta nyt juomasta valmistetaan raikas, alkoholiton versio. Paloma-mocktail on pirteä yhdistelmä tuoretta verigreippiä ja murskatun jään tuomaa sohjoista rakennetta. Nappaa helppo resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
4 dl
verigreipinmehua (2–3 verigreippiä)
2–3 rkl
agavesiirappia
2 rkl
limenmehua
2 dl
verigreippimehu-kivennäisvettä (Olvi Kevyt olo)
Lasin reunoihin
verigreippimehua
sokeria
verigreippiviipaleita
Paloma-mocktail – ohje:
- Halkaise verigreipit ja purista niistä mehu. Kaada mehu jääpalamuotteihin ja pakasta vähintään 3 tuntia tai kunnes se on jäätynyt.
- Valmistele lasin reunat kastamalla ne ensin verigreippimehuun ja sen jälkeen sokeriin. Leikkaa verigreipistä pienet viipaleet ja kiinnitä ne viillosta lasin reunaan.
- Pane mehukuutiot, agavesiirappi ja limen mehu tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi sohjoksi. Jaa sohjo laseihin ja kaada kivennäisvettä päälle. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat