Hanna Hurtan juustoton versio intialaisesta suosikkiruoasta – ruokabloggaajan palak paneer valmistetaan kaurapalasta
40 min
{
Aktiivinen
40 minPassiivinen
Palak paneer kaurapalasta on ruokabloggaaja ja -toimittaja Hanna Hurtan juustoton versio intialaisesta suosikkiruoasta. Pinaattikastike saa purutuntumaa perinteisen paneer-juuston sijaan kasvipohjaisesta kaurapalasta. Herkullinen arkiruoka sopii myös gluteenitonta ja vegaanista ruokavaliota noudattaville!
GL
VE
0
Kuvat
Julkaistu 12.10.2020

Hanna Hurtan juustoton versio intialaisesta suosikkiruoasta – ruokabloggaajan palak paneer valmistetaan kaurapalasta
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 pkt (á 160 g)kaurapalaa (Fazer) tai tofua
- 2 rklrypsiöljyä
- 1sipuli
- 4valkosipulinkynttä
- 1 rkltuoretta inkivääriä
- 2 tlgaram masalaa
- 1 dlcashewpähkinöitä
- 300 gpinaattia (pakaste)
- 2 dlvettä
- 2½ dlkookoskermaa
- 1 tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
- 1lime
Palak paneer kaurapalasta valmistetaan näin:
- Kuutioi kaurapalat ja paista ne öljyssä kullanruskeiksi. Siirrä sivuun odottamaan.
- Kuumenna öljyä pannulla ja kuullota hienonnettu sipuli. Lisää hienonnettu valkosipuli ja inkivääri ja garam masala ja kuullota vielä hetki. Lisää pähkinät, pinaatti ja vesi. Kuumenna ja keitä, kunnes pinaatti on sulanut. Lisää kerma ja soseuta kastike sauvasekoittimella.
- Kaada kastike takaisin pannulle ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan kaurapalat ja kuumenna.
- Viimeistele ruoka tuoreella chilillä ja korianterilla. Tarjoa palak paneer limelohkojen ja keitetyn riisin kanssa.

Palak paneer
Kotivinkki

Palak paneer tuorepinaatista
Maku

Papujen ystävä, tässä resepti sinulle! Kaurapalalla ja sinihomejuustolla vahvistettu paahdettu papusalaatti takaa, että nälkä pysyy loitolla pitkään
Kotivinkki

Kolmen kaalin pastassa valloittaa vekkuli kasviskopla – kukkakaali, parsakaali ja ruusukaali pyörähtävät pannulla ja sujahtavat sitten kermaiseen kastikkeeseen
Kotivinkki

Pinaatti-fetapasta – superhelppo resepti tekee arjestasi astetta maukkaampaa
Kotivinkki

Vihreä shakshuka – Lähi-idän henkeen valmistettu kananmunapannu tuunataan pinaatilla ja mangoldilla
Maku