Maku

Hanna Hurtan juustoton versio intialaisesta suosikkiruoasta – ruokabloggaajan palak paneer valmistetaan kaurapalasta

40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
Palak paneer kaurapalasta on ruokabloggaaja ja -toimittaja Hanna Hurtan juustoton versio intialaisesta suosikkiruoasta. Pinaattikastike saa purutuntumaa perinteisen paneer-juuston sijaan kasvipohjaisesta kaurapalasta. Herkullinen arkiruoka sopii myös gluteenitonta ja vegaanista ruokavaliota noudattaville!
GL
VE
0
0
Julkaistu 12.10.2020


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 2 pkt (á 160 g)kaurapalaa (Fazer) tai tofua
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1sipuli
  • 4valkosipulinkynttä
  • 1 rkltuoretta inkivääriä
  • 2 tlgaram masalaa
  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 300 gpinaattia (pakaste)
  • 2 dlvettä
  • 2½ dlkookoskermaa
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 1lime
Tulosta

Palak paneer kaurapalasta valmistetaan näin:

  1. Kuutioi kaurapalat ja paista ne öljyssä kullanruskeiksi. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Kuumenna öljyä pannulla ja kuullota hienonnettu sipuli. Lisää hienonnettu valkosipuli ja inkivääri ja garam masala ja kuullota vielä hetki. Lisää pähkinät, pinaatti ja vesi. Kuumenna ja keitä, kunnes pinaatti on sulanut. Lisää kerma ja soseuta kastike sauvasekoittimella.
  3. Kaada kastike takaisin pannulle ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan kaurapalat ja kuumenna.
  4. Viimeistele ruoka tuoreella chilillä ja korianterilla. Tarjoa palak paneer limelohkojen ja keitetyn riisin kanssa.
Kommentoi »