Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistetut silakat, yrtti-kurkkusalaatti ja puikulamuusi

25 min

Paistetut silakat maistuu yrtti-kurkkusalaatin ja puikulamuusin kanssa joka iikalle.

1.6.2016
Reseptin ainekset
4-6 annosta
½ kg
silakkafileitä
2 tl
suolaa
1 dl
ruisjauhoja
Paistamiseen
voita
Yrtti-kurkkusalaatti
½ dl
omenaviinietikkaa
1 rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
¼ tl
valkopippuria
1
kurkku
1 dl
yrttejä hienonnettuna (persilja, basilika ja tilli)
Sinapinsiemen-puikulamuusi
1 kg
puikulaperunoita
50 g
voita
3 dl
maitoa
1 rkl
sinapinsiemeniä
¼ tl
jauhettua muskottipähkinää
1½ tl
suolaa

Yrtti-kurkkusalaatti

1. Sekoita omenaviinietikkaan sokeri, suola ja valkopippuri. Sekoittele, kunnes sokeri on liuennut.

2. Kuori ja viipaloi kurkku ohueksi ja lisää kurkkusiivut etikkaliemeen.

3. Hienonna yrtit ja lisää joukkoon. Annan yrtti-kurkkusalaatin maustua 30 minuuttia.

Sinapinsiemen-puikulamuusi

1. Kuori puikulat ja keitä ne kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja hienonna perunat muusiksi.

2. Mittaa erilliseen kattilaan voi, maito, sinapinsiemenet, muskottipähkinä ja suola. Kiehauta ja lisää soseutettujen perunoiden joukkoon.

Paistetut silakat

1. Sekoita suola ja jauhot keskenään ja kääntele silakkafileet jauhoseoksessa molemmin puolin.

2. Paista fileet voissa rapeaksi, pari minuuttia per puoli.

3. Voit tehdä lapsille silakkafileistä ”kalapuikkoja” irrottamalla fileet nahasta. Homma onnistuu helposti sormin vetämällä. Herkuttele paistetut silakat puikulamuusin ja yrtti-kurkkusalaatin kera.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt