3,8(82)
Voissa paistettu kuha
10 min
Ruskistetussa voissa paistettu kuha on taivaallisen hyvää, maku on pähkinäisen täyteläinen.
13.4.2016
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
2 annosta
300–400 gkuhafileetä
suolaa
mustapippuria
2–3 rklvoita

Paistettu kuha – ohje:

  1. Valitse mahdollisimman suuri kuhafilee. Suuren fileen selkäosasta saa kauniita ja paksuja annospaloja. Tunnustele sormella fileen keskellä kulkeva ruotorivi. Poista ruodot leikkaamalla fileestä kapean kiilan muotoinen pala pois. Leikkaa kala annospaloiksi ja suolaa sekä pippuroi palat molemmin puolin.
  2. Sulata voi paistinpannussa. Anna sen ruskistua, jolloin voihin tulee pähkinäinen maku. Lisää kalapalat. Paista hieman keskilämpöä kovemmalla. Kallista pannua välillä ja valele lusikalla ruskistunutta voita kalapalan päälle. Käännä parin minuutin jälkeen ja paista toinen puoli samalla tavalla. Tarjoa paistettu kuha heti.

Vinkki!

Tarjoa paistetun kuhan kanssa esimerkiksi herkullista hernehummusta.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.