Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hernehummus

10 min

Hernehummus syntyy helposti pakasteherneistä ja on loistava vaihtoehto perinteiselle kihhernehummukselle.

13.4.2016
Reseptin ainekset
2–4 annosta
1 ps
pakasteherneitä (200 g)
3 rkl
sitruunan mehua
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
tahinia eli seesaminsiementahnaa
1 rkl
neitsytoliiviöljyä
⅓ tl
jeeraa
½–1 tl
suolaa
ripaus mustapippuria

1. Sulata herneet, purista sitruunan mehu ja kuori valkosipulinkynsi.

2. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja aja tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Anna hernehummuksen maustua jääkaapissa vaikka yön yli. Kirkkaanvihreä väri haalistuu hieman säilytyksen aikana. Tarjoa hernehummus esimerkiksi salaatin kaverina tai leivänpäällä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt