Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettava puolukkajuustokakku

3 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 45 min

Syksyn ihanin juustokakku marmoroidaan puolukkasoseella. Tee puolukkajuustokakku mieluiten päivää ennen tarjoamista. 

29.3.2017
Reseptin ainekset
25 palaa
Pohja
150 g
voita (kylmää)
1 1/2 dl
muscovadosokeria
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
1 kpl
munaa
Täyte
400 g
maustamatonta tuorejuustoa (ei kevyttä)
200 g
turkkilaista jogurttia
4 kpl
munaa
1 1/2 dl
sokeria
1 1/2 dl
puolukkasosetta (sokeroitua)

Paistettava puolukkajuustokakku – ohje:

  1. Sekoita kuutioitu voi, sokeri, vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe monitoimikoneessa murumaiseksi seokseksi. Lisää muna ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Voit valmistaa taikinan myös käsin.
  2. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun neliön tai suorakaiteen muotoisen vuoan (20 cm x 25 cm) pohjalle. Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
  3. Sekoita kaikki täytteen ainekset puolukkasosetta lukuun ottamatta. Levitä täyte muropohjalle.
  4. Lisää täytteen päälle puolukkasosetippoja. Vedä soseen läpi rennosti haarukalla, jotta pintaan syntyy marmorikuvioita.
  5. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia tai kunnes täyte asettuu ja saa kauniin värin. Anna puolukkajuustokakun jäähtyä ja asettua ennen tarjoamista.

Vinkki!

Rakenteesta tulee jämäkämpi ja helpommin leikattava, jos nostat kakun peitettynä yön yli jääkaappiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt