Päärynäkonjakki-suklaamousse

1 h 25 min
5
0

Päärynäkonjakki-suklaamousse

GL
0
5
Teksti Jarmo Aurekoski
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 100 gtummaa suklaata
  • 1/2 dlespressoa
  • 1/2 dllikööriä (päärynäkonjakki, Xante)
  • 2 tlsokeria
  • 2 kplkeltuaista
  • 3 dlkuohukermaa

Koristeluun

  • 1/2 dlpistaaseja (rouhittuna)

Tee näin

1 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN1 h

Sulata suklaa ja lisää joukkoon kahvi, konjakki ja sokeri. Anna seoksen jäähtyä.

Lisää jäähtyneeseen seokseen keltuaiset. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja sekoita suklaaseokseen.

Annostele päärynäkonjakki-suklaamousse tarjoiluastioihin ja nosta jääkaappiin vähintään tunniksi. Sirottele suklaamoussen koristeeksi pistaasirouhetta ja halutessasi suklaata.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä