Maku

Päärynäkonjakki-suklaamousse – makea ja kuohkea jälkiruoka aikuiseen makuun

1 h 25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Päärynäkonjakki-suklaamousse on kuohkea jälkkäriherkku, jonka makumaailmasta löytyy myös häivähdys kahvia. Kokeile ja ihastu!
GL
4.8
0
Julkaistu 1.9.2007


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 100 gtummaa suklaata
  • 1/2 dlespressoa
  • 1/2 dllikööriä (päärynäkonjakki, Xante)
  • 2 tlsokeria
  • 2 kplkeltuaista
  • 3 dlkuohukermaa

Koristeluun

  • 1/2 dlpistaaseja (rouhittuna)
Tulosta

Päärynäkonjakki-suklaamousse valmistuu näin:

  1. Sulata suklaa ja lisää joukkoon kahvi, konjakki ja sokeri. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Lisää jäähtyneeseen seokseen keltuaiset. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja sekoita suklaaseokseen.
  3. Annostele päärynäkonjakki-suklaamousse tarjoiluastioihin ja nosta jääkaappiin vähintään tunniksi. Sirottele suklaamoussen koristeeksi pistaasirouhetta ja halutessasi suklaata.

Kommentoi »