Päärynäkonjakki-suklaamousse – makea ja kuohkea jälkiruoka aikuiseen makuun
1 h 25 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
1 h Päärynäkonjakki-suklaamousse on kuohkea jälkkäriherkku, jonka makumaailmasta löytyy myös häivähdys kahvia. Kokeile ja ihastu!
GL
4.8
Kuvat
Julkaistu 1.9.2007

Päärynäkonjakki-suklaamousse – makea ja kuohkea jälkiruoka aikuiseen makuun
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 100 gtummaa suklaata
- 1/2 dlespressoa
- 1/2 dllikööriä (päärynäkonjakki, Xante)
- 2 tlsokeria
- 2 kplkeltuaista
- 3 dlkuohukermaa
Koristeluun
- 1/2 dlpistaaseja (rouhittuna)
Päärynäkonjakki-suklaamousse valmistuu näin:
- Sulata suklaa ja lisää joukkoon kahvi, konjakki ja sokeri. Anna seoksen jäähtyä.
- Lisää jäähtyneeseen seokseen keltuaiset. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja sekoita suklaaseokseen.
- Annostele päärynäkonjakki-suklaamousse tarjoiluastioihin ja nosta jääkaappiin vähintään tunniksi. Sirottele suklaamoussen koristeeksi pistaasirouhetta ja halutessasi suklaata.
Vinkki!

Vegaaninen suklaamousse – rakas klassikkojälkiruoka ilman maitoa tai munia
Maku

Konjakilla maustettu suklaamousse – syntisen hyvä jälkiruoka aikuiseen makuun
Maku

Appelsiini-suklaamousse – helppo jälkiruoka, joka sopii sekä arkeen että juhlaan
Maku

Kahvi-suklaamousse – kahvin ja suklaan lyömätön yhdistelmä ilahduttaa kuohkeassa jälkkärissä
Kotivinkki

Suklaamousse ilman kermaa – uskomaton jälkkäriherkku valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta
Maku

Suklaamousse hurmaa kuohkeudellaan – 4 ihanaa reseptiä, jotka tuovat veden kielelle
Kotivinkki

Sitrusliköörillä maustettu suklaamousse – taivaallinen jälkiruokaherkku vaativaankin makuun
Maku

Silkinpehmeä suklaamousse
Maku