


Päärynäkonjakki-suklaamousse – makea ja kuohkea jälkiruoka aikuiseen makuun
1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min
Päärynäkonjakki-suklaamousse on kuohkea jälkkäriherkku, jonka makumaailmasta löytyy myös häivähdys kahvia. Kokeile ja ihastu!
Reseptin ainekset
6 annosta
100 g
tummaa suklaata
1/2 dl
espressoa
1/2 dl
likööriä (päärynäkonjakki, Xante)
2 tl
sokeria
2 kpl
keltuaista
3 dl
kuohukermaa
Koristeluun
1/2 dl
pistaaseja (rouhittuna)
Päärynäkonjakki-suklaamousse valmistuu näin:
- Sulata suklaa ja lisää joukkoon kahvi, konjakki ja sokeri. Anna seoksen jäähtyä.
- Lisää jäähtyneeseen seokseen keltuaiset. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja sekoita suklaaseokseen.
- Annostele päärynäkonjakki-suklaamousse tarjoiluastioihin ja nosta jääkaappiin vähintään tunniksi. Sirottele suklaamoussen koristeeksi pistaasirouhetta ja halutessasi suklaata.
Vinkki!
Kurkkaa myös suklaamoussen perusohje sekä kolme muuta tapaa soveltaa reseptiä!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat