Paahdettu Sriracha-kukkakaali

35 min
4.5
0

Paahdettu Sriracha-kukkakaali

Tulinen uunissa paahdettu kukkakaali häviää hetkessä parempiin suihin!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gkukkakaali
  • 1-2 rklSriracha -kastiketta
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklrypsiöljyä

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Poista kukkakaalista lehdet ja kanta. Leikkaa kukkakaalin kukinnot irti. Puolita isoimmat kukinnot niin, että kukkakaalin palaset ovat suurinpiirtein samankokoisia. Huuhtele kukkakaalit lävikössä ja valuta hyvin. Laita kukkakaalit kulhoon.

Sekoita kulhossa sriracha -kastike, soijakastike ja rypsiöljy hyvi keskenään. Kaada kastike kukkakaalien joukkoon ja sekoita todella hyvin niin, että kastike sekoittuu tasaisesti kukkakaaleihin. Levitä kukkakaalit leivinpaperilla peitetylle pellille.

Paahda sriracha-kukkakaaleja uunissa 225 asteessa 20-25 minuuttia tai kunnes kukkakaalit ovat saaneet hiukan väriä. Sammuta uuni ja avaa uunin luukku varovaisesti. Sriracha -kastike takaa tymäkät höyryt uunia avatessa.

Anna sriracha-kukkakaalien jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile sriracha-kukkakaalit sellaisenaan dippikastikkeiden kera tai lisää salaattiin. Herkullisten dippikastikkeiden ohjeet löydät linkistä.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä