Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu sriracha-kukkakaali

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Tulinen uunissa paahdettu kukkakaali häviää hetkessä parempiin suihin!

Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
kukkakaali
1-2 rkl
Sriracha-kastiketta
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
rypsiöljyä

Poista kukkakaalista lehdet ja kanta. Leikkaa kukkakaalin kukinnot irti. Puolita isoimmat kukinnot niin, että kukkakaalin palaset ovat suurinpiirtein samankokoisia. Huuhtele kukkakaalit lävikössä ja valuta hyvin. Laita kukkakaalit kulhoon.

Sekoita kulhossa sriracha -kastike, soijakastike ja rypsiöljy hyvi keskenään. Kaada kastike kukkakaalien joukkoon ja sekoita todella hyvin niin, että kastike sekoittuu tasaisesti kukkakaaleihin. Levitä kukkakaalit leivinpaperilla peitetylle pellille.

Paahda sriracha-kukkakaaleja uunissa 225 asteessa 20-25 minuuttia tai kunnes kukkakaalit ovat saaneet hiukan väriä. Sammuta uuni ja avaa uunin luukku varovaisesti. Sriracha -kastike takaa tymäkät höyryt uunia avatessa.

Anna sriracha-kukkakaalien jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoile sriracha-kukkakaalit sellaisenaan dippikastikkeiden kera tai lisää salaattiin. Herkullisten dippikastikkeiden ohjeet löydät linkistä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt