Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu rosolli on täynnä makua – ota resepti talteen!

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Paahdettu rosolli on perinteistä versiota täyteläisemmän makuinen. Lopuksi joukkoon sekoitetaan omena- ja suolakurkkukuutiot. Tämä maistuu hyvältä niin lämpöisenä kuin kylmänäkin.

16.12.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
Paahdettu rosolli
3 kpl
punajuuria
3 kpl
porkkanaa
4 kpl
banaanisalottisipulia
1 rkl
oliiviiöljyä
1 rkl
hunajaa
1/4 tl
suolaa
2 rkl
punaviinietikkaa
1/2 kpl
hapokasta omenaa
6 kpl
minisuolakurkkuja

Paahdettu rosolli – ohje:

  1. Kuori punajuuret ja porkkanat. Pilko kasvikset reiluiksi kuutioiksi uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Kuori sipulit ja paloittele ne myös mukanaa pellille. Mausta oliiviöljyllä, hunajalla ja ripauksella suolaa. Paahda 200 asteessa noin 1 tunti.
  3. Kuutioi omena ja suolakurkut. Sekoita joukkoon. Mausta punaviinietikalla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoile paahdettu rosolli lämpimänä tai kylmänä joulupöydässä.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen rosollin ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt