Maku

Paahdettu rosolli on täynnä makua – ota resepti talteen!

1 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Paahdettu rosolli on perinteistä versiota täyteläisemmän makuinen. Lopuksi joukkoon sekoitetaan omena- ja suolakurkkukuutiot. Tämä maistuu hyvältä niin lämpöisenä kuin kylmänäkin.
KA
MU
4.4
0
Julkaistu 16.12.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

Paahdettu rosolli

  • 3 kplpunajuuria
  • 3 kplporkkanaa
  • 4 kplbanaanisalottisipulia
  • 1 rkloliiviiöljyä
  • 1 rklhunajaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 2 rklpunaviinietikkaa
  • 1/2 kplhapokasta omenaa
  • 6 kplminisuolakurkkuja
Tulosta

Paahdettu rosolli – ohje:

  1. Kuori punajuuret ja porkkanat. Pilko kasvikset reiluiksi kuutioiksi uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Kuori sipulit ja paloittele ne myös mukanaa pellille. Mausta oliiviöljyllä, hunajalla ja ripauksella suolaa. Paahda 200 asteessa noin 1 tunti.
  3. Kuutioi omena ja suolakurkut. Sekoita joukkoon. Mausta punaviinietikalla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoile paahdettu rosolli lämpimänä tai kylmänä joulupöydässä.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen rosollin resepti!

Kommentoi »