4,4(22)
Paahdettu rosolli on täynnä makua – ota resepti talteen!
Kasvis
Munaton
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h
Paahdettu rosolli on perinteistä versiota täyteläisemmän makuinen. Lopuksi joukkoon sekoitetaan omena- ja suolakurkkukuutiot. Tämä maistuu hyvältä niin lämpöisenä kuin kylmänäkin.
Reseptin ainekset
4 annosta
Paahdettu rosolli
3 kplpunajuuria
3 kplporkkanaa
4 kplbanaanisalottisipulia
1 rkloliiviiöljyä
1 rklhunajaa
1/4 tlsuolaa
2 rklpunaviinietikkaa
1/2 kplhapokasta omenaa
6 kplminisuolakurkkuja

Paahdettu rosolli – ohje:

  1. Kuori punajuuret ja porkkanat. Pilko kasvikset reiluiksi kuutioiksi uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Kuori sipulit ja paloittele ne myös mukanaa pellille. Mausta oliiviöljyllä, hunajalla ja ripauksella suolaa. Paahda 200 asteessa noin 1 tunti.
  3. Kuutioi omena ja suolakurkut. Sekoita joukkoon. Mausta punaviinietikalla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoile paahdettu rosolli lämpimänä tai kylmänä joulupöydässä.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen rosollin resepti!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo