


Paahdettu rosolli on täynnä makua – ota resepti talteen!
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Paahdettu rosolli on perinteistä versiota täyteläisemmän makuinen. Lopuksi joukkoon sekoitetaan omena- ja suolakurkkukuutiot. Tämä maistuu hyvältä niin lämpöisenä kuin kylmänäkin.
Reseptin ainekset
4 annosta
Paahdettu rosolli
3 kpl
punajuuria
3 kpl
porkkanaa
4 kpl
banaanisalottisipulia
1 rkl
oliiviiöljyä
1 rkl
hunajaa
1/4 tl
suolaa
2 rkl
punaviinietikkaa
1/2 kpl
hapokasta omenaa
6 kpl
minisuolakurkkuja
Paahdettu rosolli – ohje:
- Kuori punajuuret ja porkkanat. Pilko kasvikset reiluiksi kuutioiksi uunipellille leivinpaperin päälle.
- Kuori sipulit ja paloittele ne myös mukanaa pellille. Mausta oliiviöljyllä, hunajalla ja ripauksella suolaa. Paahda 200 asteessa noin 1 tunti.
- Kuutioi omena ja suolakurkut. Sekoita joukkoon. Mausta punaviinietikalla ja mustapippurilla.
- Tarjoile paahdettu rosolli lämpimänä tai kylmänä joulupöydässä.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen rosollin ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat