


Oreo-juustokakkupalat hurmaavat kevään juhlissa
1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Leivo supersuosituista Oreo-kekseistä uunissa paistettu juustokakku ja koristele palat sopivan överiksi mustikoilla, orvokeilla, keksipaloilla ja suklaaraidoilla.
Reseptin ainekset
16 annosta
Pohja
1 pkt (264 g)
Oreo-keksejä (tai muita vegaanisia tummia täytekeksejä)
75 g
maidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)
Täyte
4 prk (à 150 g)
vegaanista tuorejuustoa (Oatly på Mackan)
1 prk (400 g)
maustamatonta soijarahkaa (Alpro Go On)
2 rkl
sitruunamehua
⅓ tl
vaniljajauhetta
½ dl
perunajauhoja
1 ½ dl
tomusokeria
Koristelu
25 g
tummaa suklaata (vegaanista)
½ pkt
vegaanisia täytekeksejä (paloina)
1 dl
pensasmustikoita
1 rs
syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja)
Oreo-juustokakkupalat valmistuvat näin:
- Hienonna keksit muruiksi. Sulata margariini ja sekoita se keksimuruihin.
- Painele seos suorakaiteen muotoisen vuoan (25 cm × 20 cm) pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
- Mittaa kaikki täytteen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
- Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Viimeistele juustokakkupalat suklaasulalla, keksipaloilla, pensasmustikoilla ja kukilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat