Maku

Oreo-juustokakkupalat hurmaavat kevään juhlissa

1 h
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Leivo supersuosituista Oreo-kekseistä uunissa paistettu juustokakku ja koristele palat sopivan överiksi mustikoilla, orvokeilla, keksipaloilla ja suklaaraidoilla.
VE
4
0
Julkaistu 2.5.2018


Reseptin ainekset (16 annosta)

Pohja

  • 1 pkt (264 g) Oreo-keksejä (tai muita vegaanisia tummia täytekeksejä)
  • 75 g maidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)

Täyte

  • 4 prk (à 150 g)vegaanista tuorejuustoa (Oatly på Mackan)
  • 1 prk (400 g) maustamatonta soijarahkaa (Alpro Go On)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ⅓ tl vaniljajauhetta
  • ½ dlperunajauhoja
  • 1 ½ dl tomusokeria

Koristelu

  • 25 g tummaa suklaata (vegaanista)
  • ½ pktvegaanisia täytekeksejä (paloina)
  • 1 dlpensasmustikoita
  • 1 rssyötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja)
Tulosta

Oreo-juustokakkupalat valmistuvat näin:

  1. Hienonna keksit muruiksi. Sulata margariini ja sekoita se keksimuruihin.
  2. Painele seos suorakaiteen muotoisen vuoan (25 cm × 20 cm) pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  3. Mittaa kaikki täytteen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
  4. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Viimeistele juustokakkupalat suklaasulalla, keksipaloilla, pensasmustikoilla ja kukilla.

Kommentoi »