Oreo-juustokakkupalat hurmaavat kevään juhlissa
1 h
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
40 minLeivo supersuosituista Oreo-kekseistä uunissa paistettu juustokakku ja koristele palat sopivan överiksi mustikoilla, orvokeilla, keksipaloilla ja suklaaraidoilla.
VE
4
Kuvat
Julkaistu 2.5.2018

Oreo-juustokakkupalat hurmaavat kevään juhlissa
Reseptin ainekset (16 annosta)
Pohja
- 1 pkt (264 g) Oreo-keksejä (tai muita vegaanisia tummia täytekeksejä)
- 75 g maidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)
Täyte
- 4 prk (à 150 g)vegaanista tuorejuustoa (Oatly på Mackan)
- 1 prk (400 g) maustamatonta soijarahkaa (Alpro Go On)
- 2 rkl sitruunamehua
- ⅓ tl vaniljajauhetta
- ½ dlperunajauhoja
- 1 ½ dl tomusokeria
Koristelu
- 25 g tummaa suklaata (vegaanista)
- ½ pktvegaanisia täytekeksejä (paloina)
- 1 dlpensasmustikoita
- 1 rssyötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja)
Oreo-juustokakkupalat valmistuvat näin:
- Hienonna keksit muruiksi. Sulata margariini ja sekoita se keksimuruihin.
- Painele seos suorakaiteen muotoisen vuoan (25 cm × 20 cm) pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
- Mittaa kaikki täytteen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
- Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Viimeistele juustokakkupalat suklaasulalla, keksipaloilla, pensasmustikoilla ja kukilla.

Vegaaninen raakakakku – vihreän viettelyksen salaisuus on kolmen aineksen samettisessa yhdistelmässä
Maku

Helpot Oreo-palat
Maku

Oreo-juustokakku
Maku

Oreo-keksit
Maku

Oreo-kuppikakut
Maku

Paistettu tuorejuustopiirakka
Maku

Vegaaninen juustokakku valloittaa täydellisellä makuparilla: täytteessä yhdistyvät raikas mango ja täyteläinen kookos
Maku

Vegaaninen tiramisu – Italian mamman bravuuri ilman maitoa ja munia
Maku