4(11)
Oreo-juustokakkupalat hurmaavat kevään juhlissa
Vegaaninen
1 h
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Leivo supersuosituista Oreo-kekseistä uunissa paistettu juustokakku ja koristele palat sopivan överiksi mustikoilla, orvokeilla, keksipaloilla ja suklaaraidoilla.
2.5.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
16 annosta
Pohja
1 pkt (264 g) Oreo-keksejä (tai muita vegaanisia tummia täytekeksejä)
75 g maidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)
Täyte
4 prk (à 150 g)vegaanista tuorejuustoa (Oatly på Mackan)
1 prk (400 g) maustamatonta soijarahkaa (Alpro Go On)
2 rkl sitruunamehua
⅓ tl vaniljajauhetta
½ dlperunajauhoja
1 ½ dl tomusokeria
Koristelu
25 g tummaa suklaata (vegaanista)
½ pktvegaanisia täytekeksejä (paloina)
1 dlpensasmustikoita
1 rssyötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja)

Oreo-juustokakkupalat valmistuvat näin:

  1. Hienonna keksit muruiksi. Sulata margariini ja sekoita se keksimuruihin.
  2. Painele seos suorakaiteen muotoisen vuoan (25 cm × 20 cm) pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  3. Mittaa kaikki täytteen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
  4. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Viimeistele juustokakkupalat suklaasulalla, keksipaloilla, pensasmustikoilla ja kukilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.