Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Oreo-juustokakkupalat hurmaavat kevään juhlissa

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Leivo supersuosituista Oreo-kekseistä uunissa paistettu juustokakku ja koristele palat sopivan överiksi mustikoilla, orvokeilla, keksipaloilla ja suklaaraidoilla.

2.5.2018
Reseptin ainekset
16 annosta
Pohja
1 pkt (264 g)
Oreo-keksejä (tai muita vegaanisia tummia täytekeksejä)
75 g
maidotonta margariinia (rasvaa vähintään 60 %)
Täyte
4 prk (à 150 g)
vegaanista tuorejuustoa (Oatly på Mackan)
1 prk (400 g)
maustamatonta soijarahkaa (Alpro Go On)
2 rkl
sitruunamehua
⅓ tl
vaniljajauhetta
½ dl
perunajauhoja
1 ½ dl
tomusokeria
Koristelu
25 g
tummaa suklaata (vegaanista)
½ pkt
vegaanisia täytekeksejä (paloina)
1 dl
pensasmustikoita
1 rs
syötäviä kukkia (esim. sarviorvokkeja)

Oreo-juustokakkupalat valmistuvat näin:

  1. Hienonna keksit muruiksi. Sulata margariini ja sekoita se keksimuruihin.
  2. Painele seos suorakaiteen muotoisen vuoan (25 cm × 20 cm) pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  3. Mittaa kaikki täytteen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
  4. Paista kakkua 175-asteisen uunin keskitasolla 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Viimeistele juustokakkupalat suklaasulalla, keksipaloilla, pensasmustikoilla ja kukilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt