


Oreo-juustokakku
6 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 6 h 0 min
Oreo-juustokakku on pehmeän suklainen herkku, joka saa makunsa suosikkikekseistä! Nämä herkkuneliöt katoavat nopeasti parempiin suihin.
Reseptin ainekset
16 annosta
Pohja
300 g
täytekeksejä (Oreo)
80 g
voita (sulatettuna)
Täyte
400 g
tuorejuustoa (maustamatonta, rasvaa yli 20%)
1 prk
kondensoitua maitoa (397 g)
4
munaa
1 tl
vaniljasokeria
100 g
täytekeksejä (Oreo-keksejä rouhittuna)
Oreo-juustokakku – ohje:
- Murskaa pohjan keksit hienoksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
- Leivinpaperoi suorakaiteen muotoinen vuoka (noin 22 cm × 22 cm). Painele Oreo-keksimuru vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi tunniksi.
- Vatkaa tuorejuusto notkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon kondensoitu maito, munat ja vaniljasokeri. Nostele massaan rouhitut Oreot. Kaada täyte pohjan päälle.
- Paista 150-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia, kunnes reunat ovat hyytyneet ja kakku keskeltä vielä hieman kostea. Ota uuni pois päältä ja kypsennä jälkilämmöllä vielä tunnin ajan.
- Jäähdytä ensin huoneenlämmössä ja nosta sitten jääkaappiin.
- Leikkaa jähmettynyt Oreo-juustokakku neliön mallisiksi paloiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat