Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenarahkapullat korvapuusteista

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
8 kpl
580 g
korvapuustia (laktoositon) (paistamaton raakapakaste, Myllyn Paras)
4 kpl
omenaa
1 rkl
sitruunamehua
400 g
vaniljarahkaa
1 kpl
munaa
Pinnalle
1 kpl
munaa
3 rkl
raesokeria

Leivo superhelpot omenarahkapullat valmiista, paistamattomista korvapuusteista!

Sulata korvapuustit. Painele ne syviin amerikanmuffini- tai silikonivuokiin. Anna kohota hyvin liinalla peitettynä.

Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Sivele ne sitruunamehulla.

Paina kohonneisiin pulliin isot kolot niin, että taikina nousee vuokien reunoille.

Sekoita rahka ja muna keskenään. Jaa täyte vuokiin ja levitä päälle omenaviipaleet. Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria.

Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 10–15 minuuttia, kunnes omenarahkapullat ovat kypsiä ja saaneet kauniin värin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt