Kuvat
Julkaistu: 27.1.2014

Omenarahkapullat korvapuusteista
Reseptin ainekset (8 kpl)
- 580 gkorvapuustia (laktoositon) (paistamaton raakapakaste, Myllyn Paras)
- 4 kplomenaa
- 1 rklsitruunamehua
- 400 gvaniljarahkaa
- 1 kplmunaa
Pinnalle
- 1 kplmunaa
- 3 rklraesokeria
Leivo superhelpot omenarahkapullat valmiista, paistamattomista korvapuusteista!
Sulata korvapuustit. Painele ne syviin amerikanmuffini- tai silikonivuokiin. Anna kohota hyvin liinalla peitettynä.
Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Sivele ne sitruunamehulla.
Paina kohonneisiin pulliin isot kolot niin, että taikina nousee vuokien reunoille.
Sekoita rahka ja muna keskenään. Jaa täyte vuokiin ja levitä päälle omenaviipaleet. Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 10–15 minuuttia, kunnes omenarahkapullat ovat kypsiä ja saaneet kauniin värin.