Maku

Omenainen vispipuuro

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Perinteinen vispipuuro syksyisten makujen kera. Ihan paras välipala ja kanelikerman kanssa kauniisti katettuna myös hyvä jälkiruoka.
4
2
Julkaistu: 3.10.2014


Ainekset (4 annosta)

  • 1 lvettä
  • 3 dlpuolukoita
  • 6 kplomenaa (raasteena)
  • 1,5 dlmannasuurimoita
  • 1,5 dlsokeria
  • 0,5 tlsuolaa
Tulosta

Kiehautetaan litra vettä ja lisätään puolukat. Annetaan kiehua kymmenisen minuuttia, siivilöidään kuoret pois. Lisätään mehuun omenaraaste ja mannasuurimot pienissä erissä koko ajan vatkaten. Keitetään puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen kymmenisen minuuttia. Maustetaan sokerilla ja suolalla. 

2 kommenttia