Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenachutney – makeankirpeä syysruokien lisuke

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Makeankirpeä omenachutney on yksi syksyn suosikkisäilykkeistä. Tarjoa chutneya syysruokien, esimerkiksi pyttipannun lisäkkeenä.

1.9.2014
Reseptin ainekset
2 kpl
1 kg
omenaa (suomalainen)
3
tuoretta chiliä
2 dl
ruokosokeria
1 dl
omenasiiderietikkaa
1 tl
sinapinsiemeniä
1 dl
rusinoita
2 tl
sitruunankuoriraastetta
1 tl
suolaa

Omenachutney ohje:

  1. Kuori ja lohko omenat. Poista chileistä siemenet ja hienonna palot.
  2. Kaada kattilaan sokeri, etikka ja sinapinsiemenet. Kiehauta ja lisää omenat. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää rusinat, sitruunankuori ja suola. Keitä, kunnes omenat ovat pehmeitä.
  3. Purkita omenachutney puhtaisiin lasitölkkeihin.
  4. Säilytä viileässä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt