Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omena-puolukkahillo

4 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 4 h 0 min

Makea omena ja kirpeä puolukka ovat toistensa parhaat kaverit, ainakin tässä hillossa. Kardemummalla ja vaniljalla maustettu herkkuhillo sulattaa sydämet talvisena puuroaamuna.

24.10.2016
Reseptin ainekset
12 kpl
1000 g
puolukoita
1200 g
omenaa (2 l paloiteltuna, siemenkodat poistettuna)
1 kpl
vaniljatankoa
1 tl
kardemummaa (rouhittuna)
2 dl
vettä
6 dl
sokeria
3 dl
hillosokeria

Omena-puolukkahillo – ohje:

  1. Mittaa puolukat ja omenapalat kattilaan. Mittaa mausteet maustepussiin ja lisää kattilaan. Lisää vesi. Kiehauta ja anna kiehua välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Poista maustepussi.
  2. Lisää kattilaan sokerit ja jatka keittämistä toiset 10 minuuttia. Kun omenat pehmenevät, voit soseuttaa hillon sileäksi. Halutessasi voit jättää hillon rakenteen rouheammaksi.
  3. Purkita kuumana puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje kannet. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.
  4. Säilytä omena-puolukkahillo kylmässä. Tällä ohjeella valmistuu noin kolme litraa hilloa.

Voit myös soseuttaa hillon ennen purkitusta, jos tykkäät sileästä hillosta!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt