


Okonomiyaki – nopea munakaslettu
20 min
Okonomiyaki on japanilainen munakaslettu, johon uppoaa kiva määrä kasviksia! Tällä ohjeella valmistuu helppo ja nopea okonomiyaki suomalaiseen makuun.
Reseptin ainekset
2 annosta
300 g
valkokaalia
2
porkkanaa
1
tuore chili
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
2
munaa
1 1/2 dl
vettä
2 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
soijakastiketta
2 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
sriracha-kastiketta ja seesaminsiemeniä, tuoretta korianteria
Okonomiyaki – ohje:
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
- Riko munien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon vesi, jauhot, soija ja kasvikset.
- Kuumenna öljy pannulla ja annostele pannulle puolet taikinasta. Paista miedolla lämmöllä muutama minuutti per puoli. Valmista toinen japanilainen pannukakku samalla tavalla.
- Tarjoa okonomiyaki srirachan ja seesaminsiementen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat