Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Vegesuosikki

Nyhtistäytteiset pitaleivät – sujauta pitaleipien väliin Nyhtökaura-pyöryköitä ja tahini-sitruunavinegretillä maustettua salaattia

30 min

Kreikan ja Lähi-idän keittiöistä tutut täytetyt pitaleivät ovat ihanan helppo ja ruokaisa arkiruoka. Nopeiten saat ruoan pöytään, kun käytät kaupan valmiita pitaleipiä ja Nyhtökaura-pyöryköitä. Herkullisen annoksen kruunaa raikas tahini-sitruunavinegretti.

3.10.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
1 prk (290 g)
kikherneitä (Go Green)
1
punasipuli
1
kurkku
250 g
kirsikkatomaatteja
½ dl
korianteria hienonnettuna
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
Tahini-sitruunavinegretti
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tahinia
1 rkl
sitruunamehua
½ tl
paprikajauhetta
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1 ps (250 g)
Nyhtökaura-pyöryköitä
1 pkt (320 g)
pitaleipiä
1 prk (2dl)
kaurapohjaista ruokafraichea

Nyhtistäytteiset pitaleivät valmistetaan näin:

  1. Sekoita ensin tahini-sitruunavinegretin ainekset keskenään.
  2. Huuhdo ja valuta kikherneet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi kurkku ja puolita tai lohko tomaatit. Hienonna yrtit.
  3. Sekoita kastike salaatin joukkoon.
  4. Lämmitä nyhtispullat ja pitaleivät mikrossa. Täytä leivät salaatilla ja pyöryköillä.
  5. Viimeistele täytetyt pitat kaurafraichella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt