Maku

Nyhtökaura-parsakaalipasta

30 min
3.7
0

Nyhtökaura-parsakaalipasta

MA
MU
0
3.7
Nyhtökaurapasta valmistuu helposti vain kymmenestä raaka-aineesta! Curry, parsakaali ja kaurakerma antavat pastaruoalle makua.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gparsakaalia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 3 rkltomaattipyreetä
  • 2 tlcurrya
  • 250 gnyhtökauraa (maustamatonta)
  • 2 dlvettä
  • 2 1/2 dlkaurakermaa (Oatly)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 400 gpastaa (fusilli)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Valmista nyhtökaurapasta näin:

Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy pannulla ja pyöräytä joukkoon tomaattipyree ja curry. Lisää sitten valkosipuli, parsakaalit ja nyhtökaura. Kaada joukkoon vesi ja kaurakerma. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita nyhtökaura-parsakaalikastike pastan joukkoon ja tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä