


Nyhtökaura-pasta – takuuvarma nälän taltuttaja valmistuu nopeasti arkena
30 min
Nyhtökaura-pasta valmistuu helposti vain kymmenestä raaka-aineesta! Curry ja valkosipuli antavat ruoalle herkullista makua, parsakaali ja kaurakerma taas ruokaisuutta ja täyteläisyyttä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Nyhtökaura-pasta
200 g
parsakaalia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
currya
250 g
Nyhtökauraa (maustamatonta)
2 dl
vettä
2½ dl
kaurakermaa (Oatly)
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
400 g
pastaa (fusilli)
Nyhtökaura-pasta valmistuu näin:
- Paloittele parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy pannulla ja pyöräytä joukkoon tomaattipyree ja curry. Lisää sitten valkosipuli, parsakaalit ja Nyhtökaura. Kaada joukkoon vesi ja kaurakerma. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita Nyhtökaura-kastike pastan joukkoon ja tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
