3,8(10)
Nuudelisalaatti lohella ja kasviksilla – tuo Aasian herkulliset maut lautasellesi simppelin salaatin muodossa
Maidoton
Munaton
40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min
Nuudelisalaattiin sopivat kaikenlaiset nuudelit. Salaatti on helppo napata mukaan myös evääksi, sillä se ei hätkähdä hetkellistä seisottamista. Päinvastoin, salaatin makujen on hyvä antaa tekeytyä jonkin aikaa ennen syömistä. Voit kokeilla lohen sijasta myös siikaa tai kuhaa.
27.7.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
400 gkirjolohifileetä
2 tlseesamiöljyä
1 tlhienoa merisuolaa
2 rklseesaminsiemeniä
250 gnuudeleita
150 gkesäkaalia
2porkkanaa
1chili
1 rkukorianteria
Kastike
1sitruunan mehu
½ dlsoijakastiketta
2 tlseesamiöljyä
¼ tlinkivääriä raastettuna

Nuudelisalaatti valmistetaan näin:

  1. Poista lohesta nahka ja ruodot. Leikkaa filee kolmen sentin paloiksi. Sivele palat öljyllä, mausta suolalla ja ripottele päälle seesaminsiemenet. Paahda kalapaloja 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä haaleaksi. Suikaloi kaali ja porkkanat. Silppua chili ja korianteri. Kääntele kasvikset ja nuudelit keskenään.
  3. Yhdistä kastikkeen ainekset toisiinsa ja kaada salaatin päälle. Lisää pinnalle lohipalat.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo