Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nuudelisalaatti lohella ja kasviksilla – tuo Aasian herkulliset maut lautasellesi simppelin salaatin muodossa

40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min

Nuudelisalaattiin sopivat kaikenlaiset nuudelit. Salaatti on helppo napata mukaan myös evääksi, sillä se ei hätkähdä hetkellistä seisottamista. Päinvastoin, salaatin makujen on hyvä antaa tekeytyä jonkin aikaa ennen syömistä. Voit kokeilla lohen sijasta myös siikaa tai kuhaa.

27.7.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
kirjolohifileetä
2 tl
seesamiöljyä
1 tl
hienoa merisuolaa
2 rkl
seesaminsiemeniä
250 g
nuudeleita
150 g
kesäkaalia
2
porkkanaa
1
chili
1 rku
korianteria
Kastike
1
sitruunan mehu
½ dl
soijakastiketta
2 tl
seesamiöljyä
¼ tl
inkivääriä raastettuna

Nuudelisalaatti valmistetaan näin:

  1. Poista lohesta nahka ja ruodot. Leikkaa filee kolmen sentin paloiksi. Sivele palat öljyllä, mausta suolalla ja ripottele päälle seesaminsiemenet. Paahda kalapaloja 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä haaleaksi. Suikaloi kaali ja porkkanat. Silppua chili ja korianteri. Kääntele kasvikset ja nuudelit keskenään.
  3. Yhdistä kastikkeen ainekset toisiinsa ja kaada salaatin päälle. Lisää pinnalle lohipalat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt