


Nutellarullat – kun torttu kohtaa nutellan, syntyy suussasulava kierre!
Hauskat tortturullat täytetään itse tehdyllä nutellalla. Nämä katoavat hetkessä lautaselta!
Tee ensin nutella. Levitä pähkinät leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda hasselpähkinät 200 asteessa noin 10 minuuttia. Pyörittele pähkinöitä pyyhkeen välissä ja nypi irtoavat kuoret pois.
Jauha pähkinät tehosekoittimessa hienoksi jauheeksi, lisää hieman öljyä, jotta jauhe muuttuu pähkinävoiksi.
Sulata suklaa ja jäähdytä. Kaada suklaasula pähkinävoin joukkoon. Lisää kondensoitu maito, vaniljajauhe ja suola. Mikäli tahna on liian paksua, lisää kuumaa vettä, jotta saat rakenteesta levittyvän. Purkita ja säilytä jääkaapissa.
Leivo tortut. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa levyt neliöiksi. Kauli neliöitä hieman ohuemmiksi. Leikkaa neliöön viiltoja noin sentin välein, niin että reunat pysyvät ehjinä.
Lusikoi nutellaan neliön reunaan viiltojen vastaisesti. Kierrä levy rullalle, niin että nutella jää rullan sisään ja viillot raidoittavat pinnaan. Nipistä rullien päät kiinni esimerkiksi haarukalla.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 10–15 minuuttia. Viimeistele nutellarullat tomusokerilla.