Nutella-sydäntortut – näihin suklaasydämiin rakastut palavasti
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Täytä torttutaikinalevy Nutellalla ja muotoile rullaviipaleista joukko vastustamattomia suklaasydämiä. Käytä apuna syömäpuikkoa!
Reseptin ainekset
15–20 kpl
1 pkt (600–800 g)
isoja lehtitaikinalevyjä (pakaste)
Täyte
1–2 dl
hasselpähkinä-kaakao-levitettä (Nutella)
Viimeistely
1 rkl
tomusokeria
Nutella-sydäntortut – ohje:
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina parin millin paksuiseksi levyksi. Levitä Nutella levylle ja laskosta taikina löyhästi rullaksi. Nipistä liitoskohdasta hyvin kiinni. Leikkaa rulla noin 2 cm:n viipaleiksi.
- Käännä viipaleet ympäri saumapuoli ylöspäin. Paina viipaletta syömäpuikolla keskeltä poikittain, lähes pohjaan saakka.
- Käännä viipale kyljelleen ja paina puikolla viipaleen keskeltä hieman ulospäin venyttäen.
- Nipistä sydämen kärki kiinni. Muotoile loput tortut samoin ja siirrä leivinpaperin päälle pellille.
- Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia. Viimeistele hieman jäähtyneenä tomusokerilla.
Näin taittelet nutella-sydäntortun:


Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat