Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nutella-sydäntortut – näihin suklaasydämiin rakastut palavasti

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Täytä torttutaikinalevy Nutellalla ja muotoile rullaviipaleista joukko vastustamattomia suklaasydämiä. Käytä apuna syömäpuikkoa!

31.10.2023
Reseptin ainekset
15–20 kpl
1 pkt (600–800 g)
isoja lehtitaikinalevyjä (pakaste)
Täyte
1–2 dl
hasselpähkinä-kaakao-levitettä (Nutella)
Viimeistely
1 rkl
tomusokeria

Nutella-sydäntortut – ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina parin millin paksuiseksi levyksi. Levitä Nutella levylle ja laskosta taikina löyhästi rullaksi. Nipistä liitoskohdasta hyvin kiinni. Leikkaa rulla noin 2 cm:n viipaleiksi.
  2. Käännä viipaleet ympäri saumapuoli ylöspäin. Paina viipaletta syömäpuikolla keskeltä poikittain, lähes pohjaan saakka.
  3. Käännä viipale kyljelleen ja paina puikolla viipaleen keskeltä hieman ulospäin venyttäen.
  4. Nipistä sydämen kärki kiinni. Muotoile loput tortut samoin ja siirrä leivinpaperin päälle pellille.
  5. Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia. Viimeistele hieman jäähtyneenä tomusokerilla.

Näin taittelet nutella-sydäntortun:

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt