Maku

Nopeat frutti di mare -pizzat

25 min
MU
4
0

Nopeat ja helpot frutti di mare -pizzat syntyvät käyttämällä pizzapohjana valmiita rieskoja.
Tulosta
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 8 kplrieskaa (peruna)

Täyte

  • 390 gtomaattikastiketta (valmista pastakastiketta)
  • 1 1/2 tloreganoa
  • 1 tlbasilikaa (kuivattu)
  • 180 gkatkarapuja (pakaste)
  • 150 gtonnikalaa öljyssä
  • 100 gsimpukoita (säilyketölkistä)
  • 75 gjuustoa (raastettuna)

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Sulata katkaravut mielellään yön yli jääkaapissa. Valuta ne hyvin siivilässä. Kiireessä huuhtele rapuja kylmällä vedellä siivilässä, kunnes ne sulavat.

Nosta rieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä niille ensin tomaattikastiketta, mausteita, katkarapuja, valutettua tonnikalaa ja simpukoita. Ripottele päälle juustoraaste.

Paista frutti di mare-pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Tarjoa frutti di mare-pizzat vastapaistettuina runsaan vihersalaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4