Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nopeat frutti di mare -pizzat

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Nopeat ja helpot frutti di mare -pizzat syntyvät käyttämällä pizzapohjana valmiita rieskoja.

11.4.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
8 kpl
rieskaa (peruna)
Täyte
390 g
tomaattikastiketta (valmista pastakastiketta)
1 1/2 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
180 g
katkarapuja (pakaste)
150 g
tonnikalaa öljyssä
100 g
simpukoita (säilyketölkistä)
75 g
juustoa (raastettuna)

Frutti di mare -pizzat – ohje:

  1. Sulata katkaravut mielellään yön yli jääkaapissa. Valuta ne hyvin siivilässä. Kiireessä huuhtele rapuja kylmällä vedellä siivilässä, kunnes ne sulavat.
  2. Nosta rieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä niille ensin tomaattikastiketta, mausteita, katkarapuja, valutettua tonnikalaa ja simpukoita. Ripottele päälle juustoraaste.
  3. Paista frutti di mare-pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.
  4. Tarjoa frutti di mare-pizzat vastapaistettuina runsaan vihersalaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt