


Nopeat frutti di mare -pizzat
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Nopeat ja helpot frutti di mare -pizzat syntyvät käyttämällä pizzapohjana valmiita rieskoja.
Reseptin ainekset
4 annosta
8 kpl
rieskaa (peruna)
Täyte
390 g
tomaattikastiketta (valmista pastakastiketta)
1 1/2 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
180 g
katkarapuja (pakaste)
150 g
tonnikalaa öljyssä
100 g
simpukoita (säilyketölkistä)
75 g
juustoa (raastettuna)
Frutti di mare -pizzat – ohje:
- Sulata katkaravut mielellään yön yli jääkaapissa. Valuta ne hyvin siivilässä. Kiireessä huuhtele rapuja kylmällä vedellä siivilässä, kunnes ne sulavat.
- Nosta rieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä niille ensin tomaattikastiketta, mausteita, katkarapuja, valutettua tonnikalaa ja simpukoita. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista frutti di mare-pizzoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.
- Tarjoa frutti di mare-pizzat vastapaistettuina runsaan vihersalaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat