Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pizzakastike napolilaiseen tapaan – et tarvitse edes hellaa!

2 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 0 min

Pizzakastike napolilaiseen tapaan valmistuu ällistyttävän helposti. Osta purkillinen San Marzano -tomaatteja, soseuta, mausta ja malta hetki. Tällä ohjeella onnistut kuten Napolissa!

24.10.2018
Reseptin ainekset
4–5 annosta
Pizzakastike
400 g
kokonaisia San Marzano -tomaatteja (esim. Mutti)
1 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 pieni
valkosipulinkynsi
20
basilikanlehteä

Pizzakastike – ohje:

  1. Mittaa tomaatit, suola ja oliiviöljy kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai käsin puristelemalla.
  2. Puolita valkosipuli, hienonna basilikanlehdet ja lisää molemmat kastikkeeseen.
  3. Nosta pizzakastike jääkaappiin maustumaan. Se voi olla siellä jopa pari päivää, mutta vähintään tarvitset pari tuntia. Poista valkosipuli ennen käyttöä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt