


Pizzakastike napolilaiseen tapaan – et tarvitse edes hellaa!
2 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 2 h 0 min
Pizzakastike napolilaiseen tapaan valmistuu ällistyttävän helposti. Osta purkillinen San Marzano -tomaatteja, soseuta, mausta ja malta hetki. Tällä ohjeella onnistut kuten Napolissa!
Reseptin ainekset
4–5 annosta
Pizzakastike
400 g
kokonaisia San Marzano -tomaatteja (esim. Mutti)
1 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 pieni
valkosipulinkynsi
20
basilikanlehteä
Pizzakastike – ohje:
- Mittaa tomaatit, suola ja oliiviöljy kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai käsin puristelemalla.
- Puolita valkosipuli, hienonna basilikanlehdet ja lisää molemmat kastikkeeseen.
- Nosta pizzakastike jääkaappiin maustumaan. Se voi olla siellä jopa pari päivää, mutta vähintään tarvitset pari tuntia. Poista valkosipuli ennen käyttöä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat